Reklam
Reklam
karabuk belediyesi kamerde miniklere bayrak bilinci asilandi 3SLv4ObX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Şubat, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi KAMER’de miniklere bayrak bilinci aşılandı

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi KAMER’de, ana sınıfı öğrencilerine yönelik Türk Bayrağının anlam ve önemini anlatan anlamlı bir etkinlik haftası düzenlendi.

Bir hafta süren program kapsamında minik öğrencilere, Türk bayrağının taşıdığı milli ve manevi değerler çeşitli etkinliklerle aktarıldı. Öğretmen Perihan Özbek rehberliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda; bayrağın rengi, üzerindeki ay ve yıldızın anlamı, oluşumu ve bağımsızlığın simgesi oluşu çocukların yaş grubuna uygun bir dille anlatıldı. Etkinliklerde deneyler, oyunlar, şarkılar ve eğitici çalışmalarla öğrencilerin aktif katılımı sağlandı.

Program boyunca öğrencilerin bayrağa yönelik farkındalıklarının arttığı gözlemlenirken, milli ve manevi değerlerin erken yaşta kazandırılmasının önemine dikkat çekildi.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çocuklara yönelik bu tür eğitim çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, “Bayrağımız, bağımsızlığımızın ve millet olma bilincimizin en güçlü simgesidir. Bu bilincin evlatlarımıza küçük yaşlardan itibaren kazandırılması, geleceğimiz adına çok kıymetlidir. Bu anlamlı çalışmada özveriyle emek veren öğretmenimiz Perihan Özbek’e ve bayrağımıza sahip çıkan, büyük bir duyarlılık gösteren tüm evlatlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin