Karabük Postası tarafından
02 Nisan, 2015 14:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Karabük Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında Yeşil Mahalle Nikah Salonunda yapıldı. Yoklamanın ardından gizli oylama sonucunda Belediye Encümen Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi seçimlerinin yapıldığı toplantıda; Belediye Encümen Üyeliğine Cenk Gedikoğlu, Metin Başkaya ve Mehmet Çetin seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Ahmet Arslan, Kazım Özcan, İdris Kul, İzzet Çelik ve Erdal Cinkavuk seçildi. İmar Komisyonu Üyeliğine ise Harun Cebeci, İsmail Hakkı Demir, Celal Yörür, Dursun Armağan ve Kenan Şentürk seçildi. İmar Komisyonu ve Denetim Komisyonunun 01.01.2014 - 31.12.2014 tarihleri arası 1 yıllık faaliyet raporlarının görüşüldüğü toplantıda, ayrıca bazı maddeler incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

150 yıllık tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 150 yıllık tarihi konak çıkan yangın denetim altına alınırken, 7 kişi son anda kurtuldu.
İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak’ta Pınar Ç.’ye ilişkin 3 katlı konutta şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Konuttan bir kişinin sese uyanması sonrası yangını fark eden 5’i çocuk olmak üzere 7 kişi son anda kendilerini dışarı attı. Alevler kısa müddette tüm meskeni sararken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis takımları sevk edildi. Takımların 2 saatlik müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 150 yıllık olan tarihi konak büsbütün yanarak kullanılmaz hale geldi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin