Karabük-Bartın kara yolunda bulunan 1030 rakımlı Ahmet Usta geçidi yeniden beyaz örtüyle kaplandı - Karabük Haber Postası
karabuk bartin kara yolunda bulunan 1030 rakimli ahmet usta gecidi yeniden beyaz ortuyle kaplandi LD9PkubZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük-Bartın kara yolunda bulunan 1030 rakımlı Ahmet Usta geçidi yeniden beyaz örtüyle kaplandı

Karabük’ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, doğayı yeniden beyaza bürüdü. Karabük-Bartın kara yolunda bulunan 1030 rakımlı Ahmet Usta Geçidi, gece saatlerinde başlayan yağışın ardından beyaz örtüyle kaplandı.

Kar yağışı sonrası özellikle Ahmet Usta Geçidi mevkisinde etkileyici manzaralar oluştu. Geçit ve çevresindeki ormanlık alanların karla kaplanması kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Beyaza bürünen ağaçlar ve yol güzergahı dron ile havadan görüntülendi.

Öte yandan Karayolları ekipleri, Karabük-Bartın kara yolunda ulaşımın aksamaması için kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin bölgede hazır beklediği ve yağışın durumuna göre çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun yuksek kesimleri beyaza burundu T4wzIyKp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’un yüksek kesimleri beyaza büründü

Çorum’da dün akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü.

Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin ardından kar yağışı etkili olmaya başladı. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca yüksek rakımlı bölgelerde devam etti. Kar yağışının ardından Kargı ilçesinde bulunan Kargı Yaylası beyaza büründü.

Bizi sosyal medyadan takip edin