Reklam
Reklam
678a23584e65e
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
17 Ocak, 2025 12:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Anayasa İlkokulu’nda Karne Heyecanı!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 20 milyonu aşkın öğrenci, yarıyıl tatiline girmeden önce karnelerini aldı. Bu heyecan, Karabük Anayasa İlkokulu’nda da hissedildi.

Öğrenciler, karnelerini almak için sabırsızlanırken, sınıflarını dolduran veliler de çocuklarının başarılarını görmek için okulda yer aldı. Öğretmenler, öğrencilerin yıl boyunca gösterdikleri performansı değerlendirirken, karnelerin dağıtılmasıyla birlikte sevinç ve gurur dolu anlar yaşandı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Anayasa İlkokulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu. Vali Yavuz, yarıyıl tatil mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimizin bilgi ve becerilerle donandığı, öğretmenlerimizin emek ve rehberliklerini esirgemediği, velilerimizin güven ve destekle bu sürece katkı sunduğu 2024/2025 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamladık.

Sevgili Öğrenciler,

Bir yarıyıl boyunca akademik bilgiye, sosyal becerilere ve insani değerlere ulaşmak için sarf ettiğiniz çabadan dolayı sizleri kutluyorum. Şimdi önünüzde, bu emeklerinizi değerlendirebileceğiniz, hem dinlenip hem de kendinizi geliştirebileceğiniz bir tatil süreci var. Bu süreyi verimli bir şekilde değerlendirerek ikinci döneme daha hazırlıklı başlayacağınıza şüphem yoktur. Hayallerinizin peşinden koşmaktan, başarmak için çabalamaktan ve en önemlisi kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyin.

Kıymetli Öğretmenlerimiz ve Değerli Eğitim Yöneticilerimiz,

2024/2025 eğitim öğretim yılının birinci yarıyılında, öğrencilerimizin kişisel gelişimi ve başarısı adına gösterdiğiniz özveri ve sunduğunuz rehberlikle, gençlerimizin hayatında silinmez izler bırakmaktasınız. Eğitim-öğretim sürecinin her aşamasında sergilediğiniz liderlik ve çözüm odaklı yaklaşımlar sayesinde öğrencilerimiz, daha aydınlık bir geleceğe adım adım ilerlemektedir. Eğitimde marka şehir olma hedefimiz doğrultusunda başlattığımız “Eğitim Kenti Karabük” projemize sağladığınız değerli katkılarınız, çocuklarımızın ve toplumumuzun hayatına bıraktığınız kalıcı izler için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.

Saygıdeğer Veliler,

Eğitim; aile, okul ve toplum iş birliğiyle şekillenen bir süreçtir ve sizlerin katkıları bu iş birliğini güçlendirmektedir. Çocuklarınızın eğitim sürecindeki destekçi rolünüz, bu dönemin başarıyla tamamlanmasındaki en güçlü faktördür. Gösterdiğiniz fedakârlık ve iş birliği için her birinize gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, yarıyıl tatilinin, önümüzdeki eğitim öğretim dönemine taze bir enerji ve motivasyon kaynağı olmasını temenni ediyor; herkese, sağlıklı ve huzurlu bir tatil diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil refuje carpti 2 yarali Z8Hb1zBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin