Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2024 16:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kar yağışı Kastamonu’yu beyaza bürüdü: Vatandaşlar yeni güne karla uyandı

Kastamonu’da etkisini sürdüren kar yağışı, şehir merkezini beyaza bürüdü. Vatandaşlar yeni güne karla uyandı.
Kastamonu’da 26 Ocak tarihine başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kentin yüksek kesimlerinde yoğun bir şekilde etkili olan kar, il merkezinde de yağdı. Dün itibari ile başlayan kar yağışı Kastamonu’da şehir merkezini beyaza bürüdü. Kar yağışının ara ara devam ettiği kentte vatandaşlar güne beyaz bir örtü ile uyandı.
Kastamonu Belediyesi ekipleri tarafından buzlanma sebebiyle kazaların yaşanmaması için tuzlama ve kumlama çalışmaları yapıldı. Belediye personelleri, sıcaklığın sıfırın altında 3 dereceye düşmesi sebebiyle buzlanan kaldırımları ise küreklerle temizlendi.
Kentte yaşayan vatandaşlar da kar yağışını sevinçle karşıladı. Vatandaşlar kuraklık yaşanmaması için kar yağışının önemli olduğunu ifade etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum bahar havasına girdi, sıcaklık 19 dereceye yükseldi

Çorum’da hava sıcaklığının 19 dereceye yükselmesini fırsat bulan vatandaşlar dışarı çıkarak güneşin tadını çıkardı.
Çorum’da hava sıcaklıkları 19 dereceye kadar yükseldi. Yükselen sıcaklıkla birlikte vatandaşlar yaz aylarını aratmayan güneşin tadını parklarda yürüyüş yaparak, top oynayarak, gezerek çıkarttı. Vatandaşlara Mart ayında dolaplarındaki yazlık kıyafetleri çıkartan sıcaklık, Çorum’da yazı aratmadı.

"Mevsime nazaran çok sıcak"
Hava sıcaklığının kendilerini sevindirdiğini söyleyen Talha Yiğit, "Dershanede tahsil görüyoruz. Öğle ortasına çıktık, şu an burada top oynuyoruz. Arkadaşlarımla çok eğleniyoruz, hava çok hoş, mevsime nazaran çok sıcak" dedi.

"Hava sıcak, çok eğlenceli geçiyor"
Arkadaşlarıyla sıcak havanın tadını çıkaran 18 taşındaki Zeynep Sena, "Bugün havanın sıcak olduğunu görünce arkadaşlarımla birlikte mola vermek istedik. Dışarı çıkıp futbol oynadık. Günü bu türlü değerlendirmeye çalışıyoruz. Hava nitekim çok sıcak ve çok eğlenceli geçiyor. Hava sıcak olduğu vakit daima bu üzere aktiviteler yapıyoruz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.