Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Aralık, 2016 13:44 tarihinde yayınlandı
0

Kar,  Safranbolu’ya Ayrı Bir Güzellik Kattı

 

Safranbolu’da etkili olan kar yağışı kente ayrı bir güzellik kattı. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy  “ Daha önce de söylediğim gibi Safranbolu’ya her mevsim farklı bir güzellikte yakışıyor” dedi.

Aksoy; “Tabiki bu kentte bir hayat var ve hayat ta devam etmek zorunda. Kar yağışının gece boyunca etkili olması bazı mahallelerimizin yollarında çok kısa süreli ulaşım sorunları yaşattı. Ancak ekiplerimizin ara vermeden, özverili çalışmaları neticesinde tüm mahallelerimize ulaşım sağlanabiliyor. Yani bütün bu yağışa rağmen ana arterler dâhil olmak üzere hiçbir yol kapalı kalmadı. Yüksek kesimlerde özellikle Esentepe ve Bağlarbaşı bölgelerinde şu anda kar kalınlığı biraz yüksek. Bütün bu zor şartlara rağmen ekiplerimiz çok ciddi bir çalışma içerisindeler. Yaklaşık 100 kişilik bir ekiple 10 kamyon 5 kepçe 3 greyder ve tuzlama araçlarımızla ve şu ana kadar yolları temizlemeye yönelik mücadele vermekteyiz” dedi.

EKİBİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Aksoy, Mevsim şartları itibari ile kar yağışı devam etse de buna karşılık ana caddeler başta olmak üzere minibüs ve otobüs güzergâhları, ana arterlerin tamamını işlek durumda tuttuklarını söyledi. Ekibinin müthiş bir performans gösterdiğini dile getiren Başkan Aksoy  “ gerek ekibime gerekse başlarında bulunan amirlerine teşekkür ediyorum dedi.

SAFRANBOLU HALKI BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİN EN GÜZELİNİ ALAMAYA EDECEKTİR

Aksoy, Safranbolu’nun güzelliklerini her gün Safranbolu halkı ile birlikte yaşadıklarını ifade ederken kış ayının da böyle bir güzelliği olduğunu, Safranbolu halkının her zaman olduğu gibi belediyecilik hizmetlerinin en güzelini alacağını belirtti.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy konuşmasının sonunda, “Yaz aylarında o aşırı sıcaklarda belediyelerin yapabileceği fazla bir şey olmaz. Kışın da çok fazla kar yağdığında çok uç noktalara erişebilme şansı bir anda olmayabilir. Her mevsimin bir güzelliği olduğu gibi yine her mevsimin bir zorluğu da olacaktır. Bütün bu doğa şartlarına rağmen, Kış gerçekten ayrı bir güzeldir. Safranbolu’da daha da ayrı bir güzelliği vardır. Kar yağmamış olsa önümüzdeki yıl yaz aylarında ciddi bir kuraklık olabilir. Kar gerçekten büyük bir nimet. Buna da şükretmek gerekir. Ben bu güzelliklerinde Safranbolulular tarafından fark edildiğinin bilincindeyim. Allaha şükürler olsun ki belediyemiz ekipleri Safranbolu’da hayatın normal idame ettirilebilmesi adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyorler. Bu vesile ile tüm Safranbolulu hemşerilerime kazasız, belasız bir kış ayı diliyorum “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mayıs, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.

Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin