Reklam
Reklam

Kapullu’da Ramazan Eğlencesi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Temmuz, 2014 14:57 tarihinde yayınlandı
0

Ramazan ayı nedeniyle Karabük Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahallede düzenlenen etkinlikler Kapullu Mahallesi’nde devam etti.

Birbirinden güzel gösterilerin yer aldığı şenlikte çocuklar ve büyükler doyasıya eğlendiler. Kapullu Mahallesi sakinleri, iftardan sonra kendilerine Osmanlı macunu, patlamış mısır ve pamuk şeker ikram eden yöresel kıyafetler giymiş gençler tarafından karşılandı. Çuval yarışı, sandalye kapma ve mandal yarışıyla Ramazan eğlencesinin tadına varan mahalle sakinleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başta olmak üzere, tüm çalışanlarına böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ettiler.

Kapullu Nafiz Kayalı okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Ali Kara ve Kapullu Mahalle Muhtarı Kadir Kuyupınar’ın yanı sıra çok sayıda mahalle sakininin katıldı.

Kent Orkestrası’nın sunduğu müzik ziyafeti izleyenleri büyüledi. Düzenlenen yarışmalarda ise miniklerin yanı sıra gençler de birbirleri ile kıyasıya yarışırken, eğlenceler gece geç saatlere kadar sürdü.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin