Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kanyon Park Piknik Alanı vatandaşların hizmetine açıldı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin önemli projelerinden biri olan Kanyon Park Piknik Alanı düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Rafet Vergili, “15 yıldan bu tarafa 280’e yakın kayda değer hizmet yapmış bulunuyoruz. Bunun yanında daha yüzlerce hizmetimiz söz konusu. Öncelikle Karabük’te ne altyapı problemimiz kaldı; kanalizasyon, su problemi, yağmur suyu drenaj problemi. Ne de üst yapı ile ilgili bir problem kaldı. Safranbolu ve Karabük’ün birbirine bağlanmış olduğu bir noktada üst üste olan 2-3 tane üniteyi açıyoruz” dedi.
Kanyon Park mevkiinde bungalov evlerine yönelik çalışmanın yapıldığını ve kısa sürede çalışmaların tamamlanarak açılacağını ifade eden Vergili, “20’ye yakın bungalov evlerini çok ucuz fiyatlara doğum hastanesinde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza burayı da hazırlıyoruz” diye konuştu.
“Karabük’ü Cumhuriyetimizin 100 yılında bir Cumhuriyet kenti olarak yeni senelere hazırlayacağız” diyen Vergili, “Şu anda üst yapı problem bitti, alt yapı problemi bitti ve artık Karabük’te büyük rant hesapları başladı. Değerli dostlarım yeni hizmetlerimizi yeni projelerimizi çok yakında size sunacağız. Karabük’ün bir ucundan öbür ucuna kadar imarımız devam edecek. Kentsel dönüşümlerimiz devam edecek, şu anda bittiği yerler var, tekrardan tamamlanması gereken yerler var. İnşallah bunları tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından yapılan dua ve kesilen kurdele ile Kanyon Park Piknik Alanı’nın açılışı yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Kızılay’dan Gazze için bağış kampanyası

Karabük Türk Kızılay Vilayet Başkanlığı, "Gazze’de Yüzler Daima Gülsün Diye" sloganıyla Gazze’ye yönelik bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, muhtaçlık sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşların dayanakları bekleniyor.
Karabük Kızılay Vilayet Lideri Av. Cemalettin Yavaşçı, kampanyaya ait yaptığı açıklamada,Gazze halkının içinde bulunduğu sıkıntı duruma dikkat çekerek, Karabüklü hayırseverleri kampanyaya dayanak olmaya davet etti. Yavaşçı, "Gazze’ye yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, bağış açıklamasına ‘Filistin Aşevi’ yazarak takviye olabilir. Bağışlar, direkt bölgedeki insani gereksinimlerin karşılanmasında kullanılacaktır" dedi.
Başkan Yavaşçı, “Kızılay olarak milletimizin bize olan inancını boşa çıkarmamak için çalışıyor, elimizin uzandığı her yerde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz” diyerek takviye davetini yineledi.
Türk Kızılayı, AFAD ile birlikte Gazze’deki insani yardım sürecinde uyum sağlayan ana ögelerden biri olmaya devam ederken, Karabük Vilayet Başkanlığı da bu sürece etkin takviye sunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin