Çorum’un Sungurlu ilçesinde kamyonla çarpışan motosikletin şoförü öldü.
Kaza, Sungurlu ilçesi Terminal kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mehmet Gümüş idaresinde ki 09 APC 858 plakalı motosiklet ile Salih A. yönetimindeki 09 APM 441 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada motosiklet şoförü olay yerinde hayatını kaybetti.
112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sıhhat, polis ve itfaiye takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptığı denetimde motosiklet şoförünün hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin akabinde motosiklet şoförünün cansız vücudu morga kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü
Ordu’da sel ve heyelan
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.
İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.
Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.
Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

