Kamyonet ile çarpıştıktan sonra ağaca çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2021 08:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamyonet ile çarpıştıktan sonra ağaca çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralandı

Karabük‘te meydana gelen trafik kazasında kavşakta kamyonet ile çarpıştıktan sonra ağaca çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralandı.
Kaza, Karabük – Safranbolu karayolu Bulak kavşağında meydana geldi. Karabük‘ten Safranbolu istikametine gitmekte olan Abdurrahman Tutuş yönetimindeki 09 L 0776 plakalı kamyonet ile tali yoldan kavşağa çıkan Mahmut Diğeroğlu’nun kullandığı 78 AV 239 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yoldan çıkan otomobil refüjdeki ağaca çarparak durdu. Kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan kardeşi otomobilde sıkışan sürücü çıkartılarak durum 112 ekiplerine bildirildi.
Haber verilmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü önce bir özel hastaneye, daha sonrada Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan kamyonet sürücüsünün ise 91 promil alkollü olduğu tespit edilirken, kaza sonrası polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
Kamyonette yolcu olarak bulunan Mesut Tutuş, otomobilin bir anda tali yoldan çıktığını ve çarptıktan sonra refüjdeki ağaca çarparak durduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda ataturk alanindaki viyaduklerin alti dinlenme alani olacak CThCdW9G
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da Atatürk Alanındaki viyadüklerin altı dinlenme alanı olacak

Trabzon’da Atatürk Alanı’nda yer alan viyadüklerin altı modern bir dinlenme alanına dönüştürülecek. Oturma alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeşil dokuya kavuşturulacak olan alanın, Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan’da uzun yıllar dolmuş durağı olarak kullanılan viyadük altını, modern bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın iş birliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, şehir merkezinde vatandaşların nefes alabileceği yeni bir dinlenme alanı oluşturulması hedefleniyor. Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanan projede; oturma alanları, düzenli peyzaj uygulamaları ve yeşil alanlar yer alacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmanın bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlandığı vurgulanarak, “Yaya sirkülasyonunun oldukça yoğun olduğu meydan bölgemizde vatandaşların dinlenebileceği, vakit geçirebileceği ve nefes alabileceği bir sosyal alanı hayata geçiriyoruz. Viyadük altını yeniden düzenleyerek modern bir yaşam alanına dönüştürmemizin önemli bir ihtiyacı karşılayacağına inanıyoruz. Oturma alanları, peyzaj düzenlemeleri ve yeşil dokuyla birlikte bölgenin hem estetik açıdan değer kazanmasını hem de daha işlevsel hale gelmesini hedefliyoruz. Viyadük altı, şehir merkezinde vatandaşlarımızın günlük yaşamına katkı sunan yeni bir buluşma ve dinlenme noktası olacak” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin