blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kamyondan fırlayan lastiği motokurye yakaladı

Karabük’te seyir halindeki kamyondan fırlayan lastiğin peşine düşerek yakalayan motokuryenin çabası, güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı.
Olay, Zonguldak Caddesi’nde meydana geldi. Zonguldak tarafına seyir halinde olan belediyeye ilişkin kamyondan fırlayan lastik bir mühlet yolda ilerleyerek tehlike oluşturdu. Kamyonun gerisinden gelen motokurye ise bir iş merkezinin duvarına çarptıktan sonra geldiği istikamete hakikat denetimsizce ilerleyen lastiğin peşine düştü. Kurye, lastiği yakalayarak araçlara ve yayalara çarpmasını önledi. Kurye, lastiği yol kenarına bıraktıktan sonra yoluna devam etti. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
22 Haziran, 2025 13:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te taksi durakları yenileniyor

Karabük Belediyesi, ulaşım hizmetlerinin daha sağlıklı koşullarda sunulabilmesi amacıyla kent genelindeki taksi duraklarını yenileme çalışmalarına başladı. İlk etapta Bayır Mahalle Fevzi Fırat Caddesi’nde bulunan Filiz Taksi Durağı ile Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kaya Taksi Durağı, modern tasarım ve işlevsellik ön planda tutularak baştan sona yenilendi.

Yapılan düzenlemelerle birlikte, şehirde 7 gün 24 saat hizmet veren taksi esnafının hem dinlenme hem de çalışma ortamı daha konforlu hâle getirildi. Yeni durak yapıları, estetik görünümün yanı sıra dayanıklı malzeme kullanımı ve kullanıcı dostu donanımlarla dikkat çekiyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Şehrimizin her köşesinde günün her saati fedakârca çalışan taksici esnaflarımızın daha konforlu bir ortamda hizmet vermesini istiyoruz. Onlar gece gündüz demeden direksiyon başında emek veriyor. Biz de onların bu emeğine yakışır bir ortam sunmakla sorumluyuz. Taksi duraklarımızı sadece yenilemiyor, aynı zamanda Karabük’e yakışan bir şehir düzenine katkı sağlıyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin