blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KAMİAD yönetiminden Zonguldak’a çıkarma

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel ve denek idare konseyinden oluşan heyet, kent buluşmaları kapsamında Zonguldak’ta ziyaret ve temaslarda bulundu.
Bu kapsamda birinci ziyaret Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı Beldesinde 70 bin metrekare alanda radyatör ve kombi üretimi yapan EMKO Isı ziyaret edildi. Heyeti ziyarette EMKO Yönetim Kurulu Lideri Yusuf Yıldız, Lider Yardımcısı Ömer Faruk Yıldız ve ünite müdürleri karşıladı.
Ziyarette fabrika üretim noktalarını gezen heyete Yönetim Kurulu Lider Yardımcısı Lider Yardımcısı Ömer Faruk Yıldız tarafından bilgiler verildi. Fabrikanın 1993 yılından bu yana faaliyette bulunduğunu belirten Yıldız, 80 bin metrekare alanda üretilen eserlerin iş piyasa ile birlikte 68 ülkeye ihraç edildiğini tabir etti. Fabrikanın güneş gücü sistemi ile kendi elektriğini ürettiğini de belirten Yıldız, yeni yatırımlarla ilgili çalışmaların da sürdüğünü kaydetti.
250 çalışanı olan fabrikada, ülke iktisadına bedel katmak işin çalıştıklarını tabir eden Yıldız, fabrikada kurulan entegre sistemle hammadde eserleri büsbütün kendi üretimleri ile dışarıdan eser almadan katma kıymete dönüştürdüklerini kelamlarına ekledi.
Emko’nun ülkeye kattı kıymet için teşekkür eden KAMİAD Başkanı Ali Adıgüzel de, "Yıllardır ülke iktisadına katkı sunan firmamızın muvaffakiyet kıssası gurur verici. Bilhassa eserlerini ihraç ederek ülkemize bedel katan, üretime, istihdama, yatırıma emek firmamızın bizlere verdiği takviye de çok bedelli. Zira Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği olarak bizim de sloganımız daima devletinin buyruğunda ve yanında çalışmalarımızı yürütüyoruz.
Bugün biz kamunun yaptık dediği yapıtları yapan, bunun yanında alt yüklenici ve tedarik olarak hizmet veren üyeleri de bünyesinde toplayan, yanlışsız işin yanlışsız yüklenici ile yapılması için gayret eden bir derneğiz. Bu istikamette de çalışmalarımız devam edecek" halinde konuştu.
Heyet ile firma yöneticileri daha sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amasya’da iş yerinin kurşunlandığı olayın azmettiricisi 2 şahıs İstanbul’da yakalandı

Amasya’da bir iş yerinin kurşunlandığı olayın azmettiricisi olduğu belirlenen 2 şahıs, polis ekiplerinin takibi sonucu düzenlenen operasyonla İstanbul’da yakalandı.
Yaklaşık 3 ay önce geç saatlerde bir şahıs Hacılar Meydanı Mahallesi’ndeki kafeye doğru elindeki silahla ateş ettikten sonra izini kaybettirmişti. Faili yakalayan polis ekiplerinin olayın aydınlatılması için sürdürdüğü çalışmalar sonuç verdi. Faili yakalanan iş yeri kurşunlama olayının azmettiricileri 12 yıl, 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 5 ayrı suçtan aranması olan F.R.Ş. ile 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 ayrı suçtan aranması olan T.C.A., Amasya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu İstanbul’da yakalandı.
Şüphelilerin yakalandığı adreste yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 36 adet tabanca fişeği ve uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Amasya Valiliği, "Huzurumuzu bozmak isteyenler bilsinler ki, her nerede olurlarsa olsunlar devletimizden kaçamayacaklardır" notuyla olayın görüntülerini paylaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin