Karabük Postası tarafından
15 Ağustos, 2014 15:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kaldırımlar Engellilere göre düzenlenecek

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, kent merkezindeki tüm kaldırımların yeninden dizayn edilerek engelli rampaların yapılacağını açıkladı. Başkan Yılmaz, uzun süredir bu tür sıkıntıları yaşadıklarını ancak geçen gün engelli bir bayanın tekerlekli sandalye ile mahsur kalması son nokta olduğunu da belirterek, “Sağolsun Belediye Başkanımızın talimatları ile bugün yetkiler gelerek şehir merkezindeki tüm kaldırımlarda inceleme yaptık. Engelli arkadaşlarımızın kaldırımlarda rahatça çıkıp inmesi ve özürlülere uygun yapı sistemleri hakkında bilgiler vererek kent merkezindeki kaldırımlarda incelemelerde bulunduk. En kısa zaman şehir merkezinde engelsiz bir ulaşım yapacağımız bize bildirildi. Ufak tefek aksaklıklar olabilir ve sıkıntılar giderilecektir. Engelsiz bir Karabük olacağına inanıyoruz. Kısa süre içinde de çalışmalara başlayacaklar” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy muhtarı kazara meslektaşını vurdu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancayla ateş eden köy muhtarı, kazara yanında bulunan meslektaşını vurdu.
Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Çavuşlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancasıyla yere ateş etti. H.Ç.’nin tabancasından çıkan kurşun, yanında bulunan bulanan Karabük’ün Eflani ilçesi Osmanlar köyü muhtarı Mehmet Ulukaya’ya (46) isabet etti. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan Mehmet Ulukaya Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ulukaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin