KAİSDER’den Karabük Çıkarması - Karabük Haber Postası
kaa jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
06 Haziran, 2024 16:04 tarihinde yayınlandı
0
0

KAİSDER’den Karabük Çıkarması

Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği (KAİSDER), Anadolu Buluşmaları’nın yeni durağı Karabük oldu. KAİSDER yeni işbirlikleri için Karabük İş Kadınları Derneği ve TOBB Karabük KGK ile görüşecek.

Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği Anadolu Buluşmalarını sürdürüyor.  Kadının ülke ekonomisindeki konumunu güçlendirmek, kadın girişimciliğini ve istihdamını arttırmak, kadın-erkek eşitliğini, siyaset, ekonomi, eğitim ve hayatın her alanında benimsenmesini amaçlayan KAİSDER, Karabük’te iş dünyası temsilcileri ile görüşecek.

KAİSDER’den yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Canan Karalar Yüksel Başkanlığındaki KAİSDER’li iş kadınları, 7 Haziran’da Karabük Kadın Derneği ile görüşecek. Heyet ikinci olarak TOBB Karabük KGK üyeleri ile bir araya gelecek. Ardından Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile görüşecek, sonrasında ise Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi ziyaret edecek.

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır’a ziyaret ile tamamlanacak olan program kapsamında KAİSDER’in çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapılarak, iş birlikleri görüşülecek.

KAİSDER, Anadolu Buluşmaları kapsamında daha önce Nallıhan, Eskişehir, Bursa, Kayseri,Sivas, Adana,İskenderun, Hatay, İzmir ve Konya programları gerçekleştirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali BeAtem5S
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Bolu’da trafik ışıklarında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde D-100 karayolu Gölyüzü ışıkları mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ışıklardan hareket eden M.A. idaresindeki 14 ADM 870 plakalı motosiklet ile aynı yönde seyreden İ.Ç. yönetimindeki 27 BEY 776 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı.İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin