Kadir Kar: "Yavaş yavaş seri yapacağız" - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Kadir Kar: “Yavaş yavaş seri yapacağız”

Pazarspor Teknik Direktörü Kadir Kar, 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, “Yavaş yavaş seri yapacağız” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup 5. haftasında Pazarspor evinde karşılaştığı 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Pazarspor Teknik Direktörü Kadir Kar, “Ligin 5. haftası ve her maç zor. Oyuncuların tabii sezon başından beri ilk maçtan beri inanılmaz bir mücadele gösteriyor. İnanılmaz bir öz veride bulunuyorlar. Sadece üçüncü bölgede, üretmede aslında üretiyoruz ama sonuçlandırmada problemler yaşıyorduk. Bu maçta net yine girdiğimiz pozisyonlar var. Kaçırdığımız pozisyonlar var ama maç gitti, geldi. En son yine öne geçtik. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Yeni bir takımız. Her geçen gün üstüne koyan bir takımız. Üst düzey çocukların olduğu bir grubuz. Yavaş yavaş bir seri yapacağız. İnşallah en üst sıralarda kendimize yer bulup orada yerimize sağlamlaştırmak istiyoruz. Galibiyetimiz tüm camiamızla, yönetimimize, futbolcu, topluma, bizi sevenlere, herkese armağan olsun. İnşallah bundan sonra şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesi kavsaklara estetik kazandirmaya devam ediyor KSctN2Rv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi kavşaklara estetik kazandırmaya devam ediyor

Karabük Belediyesi, kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında şehrin önemli ulaşım noktalarından Kardemir Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar çerçevesinde kavşakta kapsamlı peyzaj uygulaması gerçekleştiriliyor. Şehrin giriş noktalarından biri olan bölgede zemin düzenlemeleri, bitkilendirme ve dekoratif taş uygulamalarıyla modern bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Trafik yoğunluğunun yüksek olduğu alanda yapılan düzenlemelerle hem görsel bütünlüğün sağlanması hem de şehir kimliğine katkı sunulması amaçlanıyor. Orta refüj ve yönlendirme adalarında yürütülen yenileme çalışmalarıyla alanın daha düzenli ve dikkat çekici bir yapıya kavuşması planlanıyor. Kullanılan bitki ve malzemelerin ise uzun ömürlü ve bakım kolaylığı sağlayacak nitelikte olmasına özen gösteriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir estetiğini güçlendiren projelere öncelik verdiklerini belirterek, “Karabük’ün her noktasında daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kardemir Kavşağı gibi şehrimizin vitrin noktalarında gerçekleştirdiğimiz bu düzenlemelerle vatandaşlarımıza daha güzel bir çevre sunmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kavşağın, kentin girişinde daha düzenli ve estetik bir görünümle vatandaşları karşılaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin