Reklam
Reklam
kadinlardan merhamet bulusmasi ve cullu borek tanitimi vcBl326Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Kadınlardan “Merhamet Buluşması” ve “Çullu Börek” tanıtımı

Türk Kızılay Karabük Şubesi ve Ovacıklılar Derneği Kadın Kolları tarafından “Kızılay Kadınları, Merhamet Buluşmaları” ve “Çullu Börek” tanıtımı etkinlikleri düzenlendi.

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen “Kızılay Kadınları, Merhamet Buluşmaları” programına, AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, Vali Mustafa Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz, Ovacık Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın eşi Derya Çetinkaya, Kızılay yöneticileri ve çok sayıda iş kadını katıldı.

Türk Kızılay Karabük Şubesizin düzenlediği kahvaltı etkinliğinde iyiliğe gönül veren kadınlarla bir araya geldiklerini belirten Esra Şahin, “Kadınlarımızın el birliğiyle hazırladığı bu anlamlı buluşmada, dayanışmanın ve merhametin gücünü bir kez daha hissettik. Elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi ailelere umut olacak. İyilikte buluşan tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ovacıklılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Büşra Tunçkaya Böyüközkök’ün ev sahipliğinde Karabük Belediyesi Havuzlu Bahçe’de gerçekleştirilen “Çullu Börek” tanıtım etkinliğine de katılan Şahin, şunları aktardı:

“Ovacık’ımızın vazgeçilmez lezzeti Çullu böreğimizi tanıttık. Kültürümüzün önemli bir parçası olan bu eşsiz tat, bir araya geldiğimiz sofralara bereket katıyor. Yöresel değerlerimizi yaşatan ve gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlayan tüm kadınlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Geleneğimizi yaşatmak, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
g23
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 15:24 tarihinde yayınlandı
0

Gri balıkçıl cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Karabük’te Soğanlı Çayı kıyısında bulunan gri balıkçıl, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kent merkezinden geçen Soğanlı Çayı’nda görülen gri balıkçıl, uzun süre su kenarında hareketsiz şekilde bekledi. Doğal yaşam alanında avlanmak için fırsat kolladığı değerlendirilen kuş, çevrede bulunan vatandaşların dikkatini çekti.

Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, gri balıkçılın çay içerisinde sabit şekilde beklediği ve zaman zaman çevresini kontrol ettiği görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin