Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2024 16:03 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kadınlarda Karabük Birinci oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Masa Tenisi Turnuvası finallerine Düzce ev sahipliği yaptı. Şampiyonada erkeklerde Gümüşhane, kadınlarda ise Karabük şampiyon oldu. Düzce sportif aktivitelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Birçok Türkiye Şampiyonasının düzenlendiği Düzce’de bu sefer Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Masa Tenisi Türkiye şampiyonası gerçekleştirildi. 14 ilden 56 sporcunun katıldığı Masa Tenisi Türkiye Finaline Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir’de katıldı. Şampiyonada kadınlarda birinci Karabük, ikinci Kilis, üçüncü Yozgat ve dördüncü Iğdır oldu. Erkeklerde ise Gümüşhane birinci, Kayseri ikinci, Adana üçüncü ve Muş dördüncü oldu. Şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir verdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2025 16:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ASD Yapı Eflanispor Başkanı İrfan Topçu Görevini Bıraktı

ASD Yapı Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, düzenlediği basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.

Görevi bıraktığını daha önce kulüp yönetimine bildirdiğini belirten Topçu, “Bu kararı iki ay önce yönetim kurulumla paylaşmıştım. Planladığımız play-out maçının ardından görevi bırakacağımı ifade ettim. Bugün itibariyle bu kararımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

Kulübün son üç yılda büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Topçu, “Takımı kapanma noktasından alarak 22 yıl sonra tekrar lige kazandırdık. Bugün, bölgesel amatörde güçlü rakiplerle mücadele eden, lisanslı 25 futbolcusu olan, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp devrediyoruz. Kulübümüzü borçsuz bir şekilde bırakıyoruz” dedi.

Topçu, BAL Ligi'nde yaşadıkları şanssızlıkları, hakem kararlarının etkisini ve maddi sıkıntıları da gündeme getirdi. Takımın play-out oynayacağını vurgulayan Topçu, “Bu maçı kazanırsak BAL’da kalma hakkı elde edeceğiz. Ancak ben bu maçtan sonra görevimi bırakacağım. Devam etmek isteyen bir yönetim çıkarsa kulübü devretmeye hazırım” ifadelerini kullandı.

Kendisine destek veren teknik ekibe ve futbolculara teşekkür eden Topçu, “Bizden yana hak helal olsun. Kimseye borcumuz yok. Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve Karabük’e Eflani'de bir futbol heyecanı yaşattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.