Reklam
Reklam

Kadın girişimciler için özel program: Danışmanlık desteği verildi

kadin girisimciler icin ozel program danismanlik destegi verildi qL86E9HM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0

TR82 Bölgesi’nde faaliyet gösteren bayan girişimcilerin işletme idare maharet ve yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan takviyeler “Gücüm Emeğim Bayan Girişimciliği Programı” başladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2024-2025 dönemi için belirlenen “Kadın Girişimciliği ve Bayan İstihdamı” teması kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından, (KUZKA) TR82 Bölgesi’nde faaliyet gösteren bayan girişimcilerin işletme idare maharet ve yeteneklerinin geliştirilmesi hedefiyle “Gücüm Emeğim Bayan Girişimciliği Programı” başlatıldı. Program kapsamında sağlanan dayanakla, Kastamonu Üniversitesi Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren bayan girişimcilere eğitim ve danışmanlık hizmetleri takviyesi sağlandı.

Hedef bayan girişimcilerin idare marifetlerini geliştirmek

Teknokent’te faaliyetlerini sürdüren bayan girişimcilere sağlanan takviye çerçevesinde birinci olarak, alanında uzman şahıslar tarafından işletmeler temel seviyede tahlil edilerek, sunmuş oldukları eser ve hizmetler incelendi. Firma tahlili sonrasında, muhasebe ve finans başta olmak üzere pazarlama, stratejik idare, bütçeleme ve markalaşma üzere bahislerde çevrimiçi ve yüz yüze eğitimler verildi. Eğitimlerin gerinin da firmalara, maksat pazarlara erişim, ihracat potansiyeli ve dağıtım kanalları üzere hususlarda alanında tecrübeli profesyoneller tarafından danışmanlık hizmetleri sunuldu.

KUZKA tarafından sunulan eğitim ve danışmanlık takviyelerinden, Kastamonu Üniversitesi Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren farklı bölümlerden 3 farklı bayan teşebbüsçü yararlandı.

Yönetim danışmanlık takviyesiyle KUZKA, TR82 Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların ilerleyen devirde emel ve maksatlarına ulaşabilmesi, planlanan büyümenin sağlanması, yeni yatırımların gerçekleşmesi ve istihdam potansiyelinin artırılmasını hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin