Reklam
Reklam
kadin futbolcular hic gol yemeden 2 lig hedefine kosuyor wQ4OfCGC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Kadın futbolcular hiç gol yemeden 2. Lig hedefine koşuyor

TFF Kadınlar 3. Lig 22. Grup’ta çaba eden Ordu Pars Spor, 7 haftada kalesinde gol görmeden ve 27 gol atarak büyük bir muvaffakiyete imza attı. beIN SPORTS’un başlattığı ‘Amatör Ruh Profesyonel Destek’ projesinden yararlan ekibin gayesi ise namağlup halde 2. Lig’e yükselmek.

TFF Kadınlar 3. Lig 22. Grup’ta Ordu Pars Spor, bu dönem ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. 7 haftada kalesinde hiç gol görmeden çaba eden kadro, rakip ağlara ise 27 gol bırakarak şampiyonluk yolunda değerli bir ivme kazandı.

Türk sporunun büyük destekçilerinden biri olan beIN SPORTS’un, ‘Amatör Ruh, Profesyonel Destek’ mottosuyla yola çıktığı beIN SQUAD projesinden dayanak alan kadro, bu sayede daha da güçleniyor. Ordu Pars Spor, dönem boyunca sergilediği performansını sürdürerek, TFF Bayanlar 2. Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Disiplinli çalışmaları ve güçlü savunmalarıyla fark oluşturan grup, Ordu’nun ismini bayan futbolunda daha üst düzeylere taşımak istiyor.

“Kadınların spordaki gücünü göstermek istiyoruz”

Kulüp Başkanı Demet Canlı, Ordu Pars Spor’un bayan sporuna yaptığı yatırımlara vurgu yaparak, “Pars Spor Kulübü, 2019 yılında kuruldu. Futbol, voleybol ve yüzme branşlarımız var ve tüm gruplarımız bayanlardan oluşuyor. Şu anda 90’a yakın lisanslı atletimiz var. Futbol kadromuz daha evvel de 3. Lig’de gayret etti lakin play-offlardan geri döndü. Bu sene 2. Lig gayesi için altyapımızı güçlendirdik ve çok çalışıyoruz” dedi.

“Destek bizi daha güçlü hale getirdi”

BeIN SPORTS’un kendilerine hem maddi hem de motivasyon açısından büyük bir takviye sağladığını, formalarını yaptırdığını belirten Canlı, “Açıkçası başarımızdaki motivasyonlarımızdan en büyük kaynaklardan birisi de beIN SPORTS’un bize sponsor olmuş olması. Geçen yıl beIN SQUAD Projesi ismi altında ‘Amatör Futbola Profesyonel Destek’ diye bir projeye başlıyorlar ve Türkiye’de amatör spor yapan kulüplere dayanak oluyorlar. Play-offtan dönen bir grup olarak biz de faydalandık. Formalarımızı yaptırdılar tıpkı vakitte ulusal basında da yer almamıza vesile oluyorlar. Bu bizim ve oyuncular için, geleceğe daha inançlı bakabilmek ve sporda isimlerinin daha düzgün duyulabilmesi ismine çok önemli” diye konuştu.

“Kadınların futbolu daha güzel oynayabileceğini gösteriyoruz”

Takımın Teknik Yöneticisi Murat Konanç, disiplinli ve sistemli bir çalışma ile muvaffakiyete ulaştıklarını belirterek, “Bizim amacımız yalnızca 2. Lig’e çıkmak değil, tıpkı vakitte Ulusal Ekibe oyuncu kazandırmak. Kızlarımız alanda inanılmaz bir gayret veriyor. Gol yemememiz disiplinli futbolumuzdan kaynaklanıyor ve bu başarıyı dönem sonuna kadar sürdürmek istiyoruz” formunda konuştu.

Kale, Yağmur Yılmaz ile güvende

Takımın 16 yaşındaki kalecisi Yağmur Yavuz, bu başarıda disiplinin büyük hissesi olduğunu belirtti. “Buraya gelene kadar çok emek verdik. Babamın takviyesi çok büyüktü. Hasta olsam bile egzersizleri hiç bırakmadım” dedi ve ekibin muvaffakiyetinin ferdî fedakarlıklarla desteklendiğini söyledi.

“Hedefimiz namağlup bir biçimde 2. Lig”

Takımın ulusal atletlerinden ve gol kraliçesi Ceren Güzelhan, bu dönem 9 gol kaydederek kadronun en golcü ismi oldu. Güzelhan, “Geçen yıl 2. Lig gayemizin kapısından döndük. Bu yıl namağlup bir formda 2. Lig’e çıkmak istiyoruz ve şu ana kadar çok düzgün gidiyoruz” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin