blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ağustos, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kaçak avcılara geçit yok: Gölköy’den metrelerce kaçak ağ çıkarıldı

Bolu’da yasadışı avcılık faaliyeti gösteren avcılar tarafından Gölköy Baraj Gölü’ne atılan metrelerce kaçak ağ ekipler tarafından çıkarıldı.
Bolu’nun içme suyu kaynakları arasında yer alan Gölköy Baraj Gölü’nde Valilik tarafından alınan kararla gölün 1,5 kilometrelik bölümünde balık tutulmasına izin verildiği duyurulmuştu. Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gölde denetimlerini sürdürüyor. Ekipler tarafından tekneyle gölde yapılan aramalarda metrelerce kaçak ağ bulundu. Yasadışı avcılık faaliyeti gösteren avcılar tarafından göle atılan ağlar, tekne yardımıyla gölden çıkarıldı. Yaklaşık 100 metre uzunluğunda olduğu tespit edildi. Ekiplerin gölde yapılan kaçak avcılığa karşı mücadelesinin devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Ocak, 2026 11:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KASİD’den TBMM’de Karabük Milletvekillerine Ziyaret

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİD) Yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Karabük’ün sanayi alanındaki mevcut durumu, öncelikli ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alındı. Yapılan görüşmelerde sanayinin geliştirilmesine yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, KASİD Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetimini Gazi Meclisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İlimizin sanayi alanındaki mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine verimli istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için dernek başkanımız Sayın Çetin İpek’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ise, “Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyelerini TBMM’de misafir ettik. Karabük’ümüzün sanayi alanındaki mevcut durumunu, öncelikli ihtiyaçlarını ve geleceğe yönelik hedeflerini kapsamlı biçimde ele aldık; karşılıklı değerlendirmelerle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için KASİD Başkanı Çetin İpek ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin