Kablolardan çıkan kıvılcım itfaiye ekiplerini harekete geçirdi - Karabük Haber Postası
kablolardan cikan kivilcim itfaiye ekiplerini harekete gecirdi IL769zk9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kablolardan çıkan kıvılcım itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Düzce’de yağış sebebiyle elektrik kablolarında çıkan kıvılcım itfaiye gruplarını harekete geçirdi. Kablolardaki patlamalar grupların müdahalesiyle durduruldu.

Olay, Beyciler Mahallesi 1676. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, yağış sebebiyle elektrik kablolarından kıvılcım çıkarak ufak patlamalar meydana geldi. Bölgede bulunan vatandaşlar meskenlerde oluşabilecek yangınlardan kaygı ederek durumu itfaiye takımlarına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa müddet içerisinde ulaşan itfaiye takımları, bölgede tedbir aldı. Yapılan çalışmaların akabinde vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin