Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
16 Kasım, 2023 15:10 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:52
0
0

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karabük Merkez Yeşilmahalle’de iki şüphelinin bulunduğu ikamette yaptıkları aramada 50 gr metamfetamin,  2  adet ekstazi hap, uyuşturucu madde ambalajlamak için kullanılan ambalaj malzemesi, 1 adet hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen  4 bin 760  TL nakit para ele geçirdi.

Olayda yakalanan 1  şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilirken,  diğer şüpheli ise  adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı kararıyla serbest bırakıldı. ;

Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği bildirildi. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Nisan, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de sağlık çalışmaları değerlendirildi

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Yenice ilçesindeki sağlık yatırımlarını ve hizmet sunumunu yerinde değerlendirmek üzere geniş kapsamlı bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut’un da eşlik ettiği ziyarette, ilçedeki tüm sağlık kademeleri masaya yatırıldı.

Ziyaretin ilk durağında Yenice Devlet Hastanesi yönetimi ile bir araya gelen Op. Dr. İsmail Kara, Başhekim Uzm. Dr. Yunus Sağlar’dan hastanenin mevcut kapasitesi, tıbbi cihaz donanımı ve sunulan uzmanlık hizmetleri hakkında brifing aldı. Hastane birimlerini tek tek gezen Kara, modern sağlık hizmetlerinin ilçe halkına en hızlı şekilde ulaştırılması konusundaki kararlılığı vurguladı.

Programın devamında Yenice Toplum Sağlığı Merkezi ve Yenice Aile Hekimliği birimlerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Kara, burada TSM Başkanı Tabib Fatih Acar ve görevli Aile Hekimliği uzmanları ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve koruyucu sağlık taramalarının etkinliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İncelemeler sırasında tedavi gören vatandaşlarla yakından ilgilenerek “geçmiş olsun” dileklerini ileten Op. Dr. İsmail Kara, ardından özveriyle görev yapan sağlık personeline teşekkür etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kara; “Yenice Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Yunus Sağlar, TSM Başkanımız Tabib Fatih Acar ve aile hekimliği uzmanlarımızla koordineli bir şekilde ilçemizin sağlık standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Yenice halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için sahada olan tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin