Karabük Postası tarafından
05 Eylül, 2022 12:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Karabük İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan üç ayrı uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı. İl Jandarma  Komutanlığından yapılan açıklamada; "Karabük Eskipazar Arslanköy yolunda icra edilen faaliyet neticesinde, B.Ş.(18), S.S. (22) ve T.E. (30) isimli 3 şahsın içinde  bulunduğu araçta ve üzerlerinde yapılan aramada kullanıma hazır halde (3)  adet payp (uyuşturucu kullanma aparatı), (1) adet pürmüzlü çakmak ile (1) adet 0,5 lik su şişesi içerisinde uyuşturucu bulunan sarı renkli sıvı madde ele geçirildi. Karabük Safranbolu Nebioğlu köyünde Karabük-Bartın karayolu üzerinde icra edilen faaliyet neticesinde, F.T (26), ve R.D (40) isimli şahısların bulunduğu araçta,   (168 gram) esrar maddesi ele geçirildi. Karabük Merkez Ergenekon Mahallesinde bulunan Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminalinde icra edilen faaliyet neticesinde, M.A. (27) isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, (8 gram) Metamfetamin ve (9 gram) Kubar Esrar maddesi ele geçirildi. Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edilecektir" denildi.  (Nurettin Acar)

blank
Asuman Doğan tarafından
10 Mart, 2025 13:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor

Karabük'te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında geleceğin şampiyonlarının test ve ölçümleri Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda başladı.

Program, genç yetenekleri keşfetmek ve onları doğru branşlara yönlendirmek amacıyla titizlikle yürütülüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven, beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ile birlikte yetenek taraması programını ziyaret etti. Antrenörlerden yapılan testler hakkında bilgi alan Güven, antrenörlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven¸ "Sporun tabana yayılması ve çocuklarımızın yeteneklerine uygun branşlara yönlendirilmesi bizim için çok önemli. Burada yapılan testler, çocuklarımızın fiziksel ve motor becerilerini analiz ederek onları en uygun spor dallarına yönlendirmemizi sağlıyor. Geleceğin milli sporcularını yetiştirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Yetenek taraması sürecinde, çocukların hız, dayanıklılık, esneklik ve koordinasyon gibi fiziksel özellikleri ölçülerek en uygun spor branşlarına yönlendirilmeleri sağlanıyor.

Programa katılan gençler ve aileleri, sürecin sağladığı fırsatlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.