Jandarmadan silah satıcılarına şok baskın - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2017 08:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarmadan silah satıcılarına şok baskın

ZONGULDAK Alaplı jandarma ekiplerince Silah ve uyuşturucu madde getirip, satış yapacakları tespit edilen satıcıların evlerine yapılan baskında silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Alaplı İlçesine bağlı Osmanlı ve Okcular Köyünde uyuşturucu ve Silah ticareti yapıldığına yönelik bir ihbarı değerlendiren İlçe jandarma ekipleri H.E. ve K.K.’ye ait iki farklı adrese operasyon düzenlendi. Söz konu adreslerde Jandarma ekiplerince yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca, 29 adet 7,65 mm çapında mermi, 9 adet 9 mm tabanca mermisi, 22 kök dişi hint keneviri, 5 gr kubar esrar, 1 adet alüminyum folyo ele geçirildi. Şüpheliler, yakalanan malzemeler ile birlikte Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığına getirilerek, tahkikata başlanıldığı ve şüpheliler H.E ve K.K. gözaltına alındığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin