Kastamonu’da üç ilçedeki 9 farklı adrese jandarma gruplarınca uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan şahıslardan 1’i tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarınca uyuşturucu husus imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda, İnebolu ilçesinde M.K., R.A., R.E., A.E., A.Y. ve M.K. isimli şahıslara ilişkin İnebolu, Abana ve Bozkurt ilçelerinde bulunan 9 başka adreste arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 514 adet sentetik ecza hapı, kannabinoid, hassas terazi, uyuşturucu içme aparatı ve tabanca fişeği ele geçirildi.
Jandarma gruplarınca gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şahıslardan R.A. tutuklandı.


0
Jandarmadan 9 ayrı adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu
0
Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı
Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.
Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

