blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümü

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümünü münasebetiyle Vilayet Jandarma Kumandanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Kumandan Vekili Jandarma Kıdemli Albay Ercan Özkan, beraberindeki rütbeli çalışanını kabul etti.
Ziyarette; Vilayet Jandarma Kumandanı Gökcek, Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler hakkında Vali Mustafa Yavuz’a bilgi verdi. Ziyaretin akabinde açıklamada bulunan Vali Yavuz, Jandarma Teşkilatı’nın ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle vazife yaptığını vurgulayarak, "Kuruluşundan bugüne vatan sevgisiyle misyon yapan Jandarma Teşkilatımız; halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, cürümleri önlemek ve kamu tertibini korumak ismine gece gündüz demeden çalışmaktadır. Gücünü milletimizin sevgisi ve inancından alan jandarmamız, vazifesini üstün bir sorumluluk anlayışıyla muvaffakiyetle yerine getirmektedir. Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatımızın 186. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz vatanımızın dört bir yanında fedakârca misyon yapan tüm jandarma işçimize sıhhat, muvaffakiyet ve iyilikler diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ekmek aracı traktöre çarptı: 2 yaralı

Bartın-Amasra karayolunda meydana gelen kazada ekmek aracı önünde seyir eden traktörün römorkuna çarptı. Kazada bariyer ve araç ortasına sıkışan şoför ile römorktan düşen bir kişi yaralandı.
Bartın-Amasra karayolu Uğurlar Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, Amasra’dan Bartın’a seyir eden R.K yönetimindeki ekmek aracı, tıpkı istikamette giden H.K. yönetimindeki traktörün römorkuna arttan çarptı. Çarpışmanın tesiriyle traktör römorkunda bulunan E.D, yola düşerek yaralandı. Devrilen ekmek aracı ise bariyerlere çarparak durabildi. Aracın şoförü R.K. ise bariyerle araç ortasına sıkıştı. Olay yerine sevk edilen kurtarma gruplarının yürüttüğü ağır çalışma sonucunu yaralı sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Yaralılar R.K ve E.D, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Her iki yaralınında sıhhat durumunun güzele gittiği öğrenilirken, traktör şoförünün ise kazayı hafif sıyrıklarla anlattığı belirtildi.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol, araçların kaldırılmasının akabinde yine ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin