Reklam
Reklam

Jandarma servis araçlarını denetledi

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Eylül, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta 11 Eylül günü yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul servis araçları da trafiğe katılacak. Bu sebeple jandarma takımları okul öncesi kontrollere başladı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak. Okul taşıtları da trafiğe katılacak. Bu sebeple trafik yoğunluğu değerli derecede artış gösterecek. Okul çağındaki çocukların okula gidip gelirken huzur ve inanç içerisinde seyahat yapmalarının sağlanması, servis araçlarının karışabileceği kazaların önlenmesi ve nakliyat faaliyetleri kontrollerinin aralıksız olarak sürdürülmesi konusunda gruplar çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak Vilayet Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesindeki “Önce Yaya” ortak kuruluşlar koordinesinde Okul Servis Araç sürücü ve çalışanlarına yönelik gerekli bilgilendirme seminerlerine devam ediliyor. Okulların 11 Eylül 2023 tarihinde açılması sebebiyle Okul Servis Aracı kontrollerine başlanıldı. Kontrollere eğitim öğretim yılı sonuna kadar kontrolsüz hiçbir okul servis aracı kalmayacağı, bilgilendirme ve eğitim faaliyetleri ile birlikte titizlikle devam edileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin