Reklam
Reklam
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
10 Haziran, 2019 15:30 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma öğrencilere “Sürücü Seyahat Karnesi” dağıttı

Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, ülke genelinde başlatılan ve 31 Mayıs-20 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek, 100 kişinin bisikletle ödüllendirileceği “Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum” projesi kapsamında sürücülere ve öğrencilere trafik kurallarıyla ilgili bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtırken, öğrenci ve sürücülere proje hakkında da bilgilendirmede bulundu.
İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulamaya konulan “Karnemi Dolduruyorum Trafiğe Güvenle Çıkıyorum ” konulu proje kapsamında Yenice ilçesindeki sürücülere ve çocuklara jandarma trafik ekipleri tarafından “Sürücü Seyahat Karnesi” verildi.
Yenice ilçe girişinde kontrol noktası önünde jandarma trafik ekipleri tarafından uygulama yapıldı. Jandarma ekipleri , kolonya ile karşıladıkları araç sürücülerini trafik kuralları konusunda uyararak, yaya önceliği konusunda duyarlı olmalarını isteyerek, sürücüler ile Ülkü İlkokulunda öğrencilere bilgiler vererek 2/A ve 2/B sınıfı öğrencilerine “Sürücü Seyahat Karnesi” dağıttı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin