blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Jandarma 186. yılını böyle kutladı: Gölün içinde Türk bayrağı açtılar

Jandarma Teşkilatı’nın 186’ncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Bolu Vilayet Jandarma Komutanlığı’na bağlı JAK timi, Gölcük Tabiat Parkı’nda göle girerek suyun ortasında dev Türk bayrağı açtı.
Jandarma Teşkilatı, kuruluşunun 186’ncı yılını kutluyor. Bolu’nun tabiat olağanüstüsü Gölcük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi özel kıyafetleriyle göl sularına girdi. Gölün ortasında açılan dev Türk bayrağı, hem vatandaşlardan hem de bölgeye gelen turistlerden büyük alkış aldı. Gölde, "Jandarmamızın 186’ncı Yılı Kutlu Olsun" yazılı pankartta açıldı.
Jandarma Genel Komutanlığı o anları toplumsal medyada paylaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin