Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Kasım, 2017 14:08 tarihinde yayınlandı
0

İYİ Parti Karabük İl Başkanı belli oldu

İYİ Parti Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Karabük Kurucu İl Başkanlığına eski Belediye Başkanlarından Dursun Altıparmak’ı  atadı

İYİ Parti’nin Karabük’te Kurucu İl Başkanlığına  Dursun Altıparmak getirildi. 2009 Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Altıparmak’ın adı, 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti’den, 2014 Yerel Seçimlerinde de ilk önce yine AK Parti’den, sonra CHP’den geçmişti. Dursun Altıparmak,  2015 Genel Seçimlerinde de MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklamıştı.

iyi parti dursun altıparmak

 

İYİ Parti’nin Kurucu İl Başkanlığına atanan Dursun Altıparmak yaptığı kısa değerlendirmede; İYİ Parti’nin Karabük’teki Teşkilatlanma çalışmalarına kısa sürede başlayacaklarını belirterek, kendisine bu göreve layık gören Parti’nin ilgili organlarına teşekkür etti.

Dursun Altıparmak’ın İYİ Parti’nin Kurucu İl Başkanı olarak atanmasının Karabük’te siyasi dengeleri değiştireceği ifade edilirken, bir çok kesim tarafından “Dursun Altıparmak siyaset arenasındaki yerini İYİ Parti’nin İl Başkanı olmakla tekrar aldı.  Karabük’te siyaset bundan sonra yeniden şekillenecek. Dursun Altıparmak’ın Karabük’te belli bir potansiyeli var, bu potansiyeli de iyi değerlendirecektir” şeklinde görüş beyan edildi.

İçlerinde Karabük’ün de olduğu 5 ilin Kurucu İl Başkanı’nın belirlenmesiyle birlikte İYİ Parti’nin teşkilatlandığı toplam il sayısı 61’e yükseldi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yilki atlari karlar altinda goruntulendi hOMb1GTD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.

Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin