karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
fe
Asuman Doğan tarafından
02 Ekim, 2025 11:11 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

İtfaiyecilerden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, belediye itfaiye personeli çalışmaları hakkında Başkan Çetinkaya’ya bilgi verirken, yangın ve afetlerle mücadelede yürütülen hizmetler değerlendirildi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek itfaiye personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekti. Başkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İtfaiye teşkilatımız, her koşulda vatandaşımızın can ve mal güvenliği için büyük bir fedakârlık ve cesaretle görev yapmaktadır. Gece gündüz demeden yangınlara, doğal afetlere ve her türlü acil duruma müdahale eden kahraman personelimiz, şehrimizin huzuru ve güvenliği için en önemli güvencelerimizden biridir. İtfaiye Haftası vesilesiyle, tüm itfaiyeci mesai arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor; görevlerinde başarı, sağlık ve kolaylıklar diliyorum.” Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin