İtfaiyeciler yeni yıla yangınla girdi - Karabük Haber Postası
itfaiyeciler yeni yila yanginla girdi Dlmp4rMY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İtfaiyeciler yeni yıla yangınla girdi

Düzce’de itfaiye takımları yeni yıla vazife başında girdi. Birbirleri ile yeni yılı kutlayan takımlar, yılın birinci yangınına da apar topar çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanında yılbaşı coşkulu bir halde kutlanırken, Düzce’de itfaiye grupları yeni yıla vazifesi başında girdi. Ailelerinden uzakta yeni yılan giren takımlar kendi ortalarında yeni yılı kutladı. Vazifelerinin başlarında olduğunu belirten İtfaiye Çavuşu Hasan Can Özdenli, “Bizler hem Düzce itfaiye grubu olarak hem de tüm Türkiye teşkilatı olarak misyonumuzun başındayız. Yeni yılda, bayramda 7 gün 24 saat bu hizmeti devam ettiriyoruz. Bu çalışma koşulları bizim için çok olağan hale geldi. Ailemizden uzağız sevdiklerimizin yanında değiliz ama bizde misyonumuzun başındayız. İnşallah 2025’i bu geçirdiğimiz yıllara daha kaza, bela, yangından uzak daha yeterli bir yıl geçmesini diliyorum” sözlerini kullandı.

“Ailemizden uzakta yeni yıla girdik”

İtfaiye sürücüsü Halil Eren, “Yeni yılda vatandaşlarımızın malına ve canına ziyan gelmemesi için vazifemizin başındayız. Ailemizden uzakta yeni yıla girdik. Lakin biz bu işe gönül verdik. Mecbur şu anda buradayız. Yapacak bir şey yok yani” formunda konuştu.

Ekipler yeni yılı kendi ortalarında kutlamalarının akabinde Düzce’de baraka yangını ihbarı oluştu. Takımlar apar topar hazırlanarak yangına gidip misyonlarını yerine getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
v21
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 09:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bu kazada bir tek Asel bebek hayatta kaldı

Karabük’te 19 Mart’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. 1 yaşındaki Asel bebek, feci kazada önce annesini ardından babasını kaybetti.

Arefe günü Karabük-Yenice karayolu Deligeç Tüneli mevkisinde meydana gelen kazada Enes Aydın (30) idaresindeki 78 YE 123 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Erdem B. yönetimindeki 67 AEB 367 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Yağmur Aydın olay yerinde hayatını kaybederken sürücülerle birlikte Asel Lina Aydın (1), İnci B. (1) ve Ayhan B. (39) yaralanmıştı.

Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan Enes Aydın da üç günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Feci kazada, önce annesini ardından babasını kaybeden 1 yaşındaki Asel Lina Aydın’ın hayatta kalması ise yürekleri burktu.

Bizi sosyal medyadan takip edin