Reklam
Reklam
itfaiyeciler yeni yila yanginla girdi Dlmp4rMY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
0

İtfaiyeciler yeni yıla yangınla girdi

Düzce’de itfaiye takımları yeni yıla vazife başında girdi. Birbirleri ile yeni yılı kutlayan takımlar, yılın birinci yangınına da apar topar çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanında yılbaşı coşkulu bir halde kutlanırken, Düzce’de itfaiye grupları yeni yıla vazifesi başında girdi. Ailelerinden uzakta yeni yılan giren takımlar kendi ortalarında yeni yılı kutladı. Vazifelerinin başlarında olduğunu belirten İtfaiye Çavuşu Hasan Can Özdenli, “Bizler hem Düzce itfaiye grubu olarak hem de tüm Türkiye teşkilatı olarak misyonumuzun başındayız. Yeni yılda, bayramda 7 gün 24 saat bu hizmeti devam ettiriyoruz. Bu çalışma koşulları bizim için çok olağan hale geldi. Ailemizden uzağız sevdiklerimizin yanında değiliz ama bizde misyonumuzun başındayız. İnşallah 2025’i bu geçirdiğimiz yıllara daha kaza, bela, yangından uzak daha yeterli bir yıl geçmesini diliyorum” sözlerini kullandı.

“Ailemizden uzakta yeni yıla girdik”

İtfaiye sürücüsü Halil Eren, “Yeni yılda vatandaşlarımızın malına ve canına ziyan gelmemesi için vazifemizin başındayız. Ailemizden uzakta yeni yıla girdik. Lakin biz bu işe gönül verdik. Mecbur şu anda buradayız. Yapacak bir şey yok yani” formunda konuştu.

Ekipler yeni yılı kendi ortalarında kutlamalarının akabinde Düzce’de baraka yangını ihbarı oluştu. Takımlar apar topar hazırlanarak yangına gidip misyonlarını yerine getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin