Reklam
Reklam
itfaiyeciler yeni yila yanginla girdi Dlmp4rMY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
0

İtfaiyeciler yeni yıla yangınla girdi

Düzce’de itfaiye takımları yeni yıla vazife başında girdi. Birbirleri ile yeni yılı kutlayan takımlar, yılın birinci yangınına da apar topar çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanında yılbaşı coşkulu bir halde kutlanırken, Düzce’de itfaiye grupları yeni yıla vazifesi başında girdi. Ailelerinden uzakta yeni yılan giren takımlar kendi ortalarında yeni yılı kutladı. Vazifelerinin başlarında olduğunu belirten İtfaiye Çavuşu Hasan Can Özdenli, “Bizler hem Düzce itfaiye grubu olarak hem de tüm Türkiye teşkilatı olarak misyonumuzun başındayız. Yeni yılda, bayramda 7 gün 24 saat bu hizmeti devam ettiriyoruz. Bu çalışma koşulları bizim için çok olağan hale geldi. Ailemizden uzağız sevdiklerimizin yanında değiliz ama bizde misyonumuzun başındayız. İnşallah 2025’i bu geçirdiğimiz yıllara daha kaza, bela, yangından uzak daha yeterli bir yıl geçmesini diliyorum” sözlerini kullandı.

“Ailemizden uzakta yeni yıla girdik”

İtfaiye sürücüsü Halil Eren, “Yeni yılda vatandaşlarımızın malına ve canına ziyan gelmemesi için vazifemizin başındayız. Ailemizden uzakta yeni yıla girdik. Lakin biz bu işe gönül verdik. Mecbur şu anda buradayız. Yapacak bir şey yok yani” formunda konuştu.

Ekipler yeni yılı kendi ortalarında kutlamalarının akabinde Düzce’de baraka yangını ihbarı oluştu. Takımlar apar topar hazırlanarak yangına gidip misyonlarını yerine getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
et
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Mayıs, 2026 11:35 tarihinde yayınlandı
0

Eflani’de “Orman Benim” etkinliği gerçekleştirildi

Eflani ilçesinde  “Orman Benim” etkinliğimizi gerçekleştirildi.  Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Eflani Orman İşletme Müdürlüğü Müdür Yardımcısı ve İşletme Şefleri Şehit Ali Şen Korkut Ortaokulu öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere orman yangınlarıyla mücadele teknikleri, yangınlara karşı alınması gereken tedbirler, ormanların ekolojik ve ekonomik faydaları hakkında bilgiler verildi. Düzenlenen eğitici oyunlar ve farkındalık etkinlikleriyle çocuklar hem öğrendi hem de doğayla güçlü bir bağ kurdu.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “Ormanı seven, koruyan ve sahiplenen çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Çünkü biliyoruz ki; Yeşil Vatan’ı geleceğe taşıyacak en büyük güç, doğa bilinciyle yetişen nesillerdir” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin