Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Şubat, 2021 13:23 tarihinde yayınlandı
0

İSTİFA EDEN 3 VEKİL MEMLEKET HAREKETİ’NE KATILDI”

Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Halk Partisinden istifasını açıklayan üç Milletvekili Memleket Hareketine katıldı.Üç Milletvekili arasında  Karabük CHP Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’da yer almıştı.

Dün yaptığı basın toplantısı ile Cumhuriyet Halk Partisinden istifasını resmen açıklayan ve Memleket Hareketini başlattığını ifade eden Muharrem İnce CHP’den istifa eden  Mehmet Ali ÇelebiHüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özelin Memleket Hareketine katıldığını açıkladı.  İnce konuyla ilgili yaptığı açıklamada “CHP’den istifa eden üç milletvekili arkadaşımız Memleket Hareketi’ne katılmışlardır. Partimiz kurulunca, TBMM’de İYİ Parti’den sonra en çok vekili olan grup olacağız. Yeni bir yola çıkıyoruz. Hedefimiz 50+1. Üçüncü bir seçenek, özgüveni yüksek Türkiye’ye 50+1’i getirecek olan 83 milyona girin koluma diyorum” dedi

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
f328b1da 42eb 4038 b83e 23a2ff173631
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 12:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin