Reklam
Reklam

İşsiz vatandaştan köprüde intihar girişimi

Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2020 12:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te uzun süredir işsiz olduğunu söyleyen bir  kişi, Kartaltepe mahallesinde bulunan  yaya köprüsüne çıkarak intihara kalkıştı. Polis ekiplerin uzun süre dil döktüğü Şenol D. ikna edildi.

Öğlen saatlerinde Şampiyon Elif Güneri Yaya Köprüsü üzerinde bir vatandaşı görenler polisten yardım istedi. Olay yerine, 112 ambulansı, itfaiye ve polisler sevk edildi.

Köprünün korkuluklarından aşağıya atlayacağını söyleyen Şenol D. için polis ekibi uzun süre dil döktü.

İşsiz olduğunu ve bunalıma girdiğini belirten Şenol D., polislerin uzun süren uğraşlarıyla ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. Şenol D, polis aracıyla tedavi için hastaneye götürülürken, sağlık ve itfaiye ekipleri ile de normal görevlerine döndüler. Olayı meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar da derin bir nefes aldılar.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin