Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Topçu Galeri

İsmail Kartal, Spartak Trnava maçını değerlendirdi

Spor Yayın: 06.10.2023 10:05
İsmail Kartal, Spartak Trnava maçını değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spartak Trnava galibiyetinin ardından, “Daha farklı da kazabilirdik” dedi.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında deplasmanda Slovakya ekibi Spartak Trnava’yı 2-1 mağlup ederek 6 puanla zirvede yer aldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Kartal, “İlk devre oyunun tamamı bizim elimizdeydi sadece üçüncü bölgede üretkenliğimiz azdı. Net pozisyonlar üretemedik. İkinci yarı kendi oyunumuzla üçüncü bölgede daha fazla oynayarak, üretkenliğimizi arttırmamız gerektiğini oyuncularımıza anlattım. Sonra da daha hücumcu, daha organize ataklar geliştirebilmek için iki oyuncuyu birden değiştirdik. Bu değişikliklerle beraber takımın oyun hızı arttı. Pozisyonlara girmeye başladık. Gol geldi, bir gol daha bulduk. Ardından iki gol daha attık, iptal edildi. Kendi hatamızdan da bir gol yedik. Bu da futbolda olabilir. Rakip de 2-1’in verdiği enerji ve tribünlerin desteği ile üzerimize gelmeye çalıştı. Onun haricinde rakibe bir tane net pozisyon verdik gibi. Fazla bir pozisyon da vermedik ama bizim pozisyonlarımız vardı. 2-1 kazandık. Daha farklı da kazanabilirdik. Sonuçta burada hedefimiz kazanmak ve üç puan almaktı. Bunu başardık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlar için de rakibe başarılar diliyorum. Biz kendi işimize bakacağız. 3 puan için çok mutluyum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Bugün istediğimizi aldık”

Bütün oyuncularına güvendiğini vurgulayan başarılı teknik adam, “60. dakikaya kadar aynı oyuncularımla devam ettim. 60’tan sonra oyuna daha katkı yapacağına inandığımız değişikliklerle oyuncularımızı sahaya sürdük. Bunlar bazen tutuyor, bazen tutmuyor. Tutunca ‘Hocanın değişikliği tuttu’ deniliyor, istediğiniz sonucu elde edemediğiniz zaman ‘Taktik tutmadı’ diyorlar. Futbolda bunlar var. Bugün istediğimizi aldık” ifadelerini kullandı.

“Her oynadığı maçta takıma katkı verdi”

Attığı golle galibiyetin mimarlarından olan King ve İrfan Can ile ilgili bir soru üzerine Kartal, “Joshua King uzun zamandır her zaman hazır ve hazır olduğu zaman biz de ona şans veriyoruz. Her oynadığı maçta takıma katkı verdi. Bugün arka hamstringinde bir problem var. Durumu yarın MR’ı çekilince belli olacak. Sprinter bir oyuncu olduğu için bu tip sakatlıklar oluyor. İnşallah çok fazla bir şeyi yoktur ve bir an evvel aramıza döner. İrfan Can’a sürekli ‘oyunda kal, ısın, oyunun içinde ol, kalenin içinde çok kalma’ dedik. O da uzun zaman oynamamasına rağmen güzel bir maç çıkarttı” açıklamasında bulundu.

Bu maçın geride kaldığını vurgulayan İsmail Kartal, şu an tek hedeflerinin hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçı olduğunu sözlerine ekledi. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:56
Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü  ekipleri,  İl Merkezi ve İlçelerde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi3 jpg

38 Ekip ve 101 personelin görev aldığı huzur ve güven uygulamasında  çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalanırken, eksikliği tespit edilen 31 araca da cezai işlem uygulandı.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi1

Yapılan uygulamalara İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Müdür Köse, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için tüm görevlilerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği ve şehrimizde mevcut huzur ve güven ortamının artarak devamı için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Ramazan Öztürk)

Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:49
Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük’te hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan 12 yıl hapis cezası ve yakalama kararı bulunan firari şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürüttükleri denetim faaliyetleri çerçevesinde hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıl hapis cezası ile yakalama kararı bulunan ve açık cezaevinden firar ettiği tespit edilen K.K.’yı yakaladı.
Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılmasına ve suçluların vatandaşlar arasında rahat rahat dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini belirtti. (İHA)

KARDEMİR, Asılsız Haberlere İlişkin Açıklama Yaptı

Gündem Yayın: 03.12.2023 16:04
KARDEMİR, Asılsız Haberlere İlişkin Açıklama Yaptı

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), yerel bir haber sitesinde “yılbaşı hediyesi dağıtımı”na ilişkin haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, son günlerde yerel bir haber sitesinde ve ilgili sosyal medya hesaplarında, şirket ve şirketin Kurumsal İletişim Müdürü Emrullah Taş hakkında asılsız ve karalayıcı iddiaların yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, haber sitesinde 25 Kasım’da yayınlanan “KARDEMİR 16 milyon liralık yılbaşı hediyesi dağıtacak ama” başlıklı ve “15 milyon liralık yılbaşı hediyeleri” ile “Bu alımlarda şaibe ve rant kokusu var” görseliyle paylaşılan yazı içeriğinde vurgulanan hususların asılsız ve gerçek dışı olduğu kaydedildi.

Yazı ile kamuoyu nezdinde oluşması amaçlanan soru işaretlerinin tersine yazıda bahsi geçen alım süreci dahil olmak üzere şirketin tüm satın alımlarının şeffaf ve adil şekilde gerçekleştiği aktarılan açıklamada, “KARDEMİR satın alma süreçleri Satın Alma Müdürlüğü ve ilgili birimleri tarafından yönetilmekte olup Kurumsal İletişim Müdürlüğünün ihale aşamasında, ihalede oluşan fiyatlarla ilgili bilgisi olmamakta ve ihale sürecine bir dahli bulunmamaktadır.” ifadesine yer verildi. (Ramazan Öztürk)