İŞKUR'dan İşgücü Piyasa Talep Araştırma Anketi - Karabük Haber Postası
TALEP jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
07 Mayıs, 2024 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0

İŞKUR’dan İşgücü Piyasa Talep Araştırma Anketi

Karabük Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan işgücü piyasa talep araştırma anketi devam ediyor. İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam 17 Mayıs tarihinde sona erecek olan anketin sonuçlarının bir rapor haline getirilerek Genel Müdürlüğe gönderileceğini söyledi.

Karabük’te bulunan işverenleri yüz yüze ziyaret ederek yapılan araştırmanın amacının istihdam ve eğitim ihtiyaçlarını tespit etmek olduğunu belirten  İŞKUR İl  Müdürü Ferhat Sarıçam, “Bu çalışmaya 15 Nisan tarihinde başladık ve 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Amacımız istihdam ve eğitim ihtiyaçlarını tespit etmek.  Şu anda   i ş gücü piyasası araştırması devam ediyor.Her yıl iş ve meslek danışmanlarımız marifetiyle gerçekleştirilen iş gücü piyasası araştırması eleman temininde güçlük çekilen mesleklerin tespiti, işverenlerin açık iş talepleri, işverenlerin hangi kanallar aracılığıyla işçi aradıkları, bir yıl içerisinde ilave yatırımlarının olup olmadığı ve yeşil enerji kaynakları ile ilgili soruların yer aldığı aynı zamanda geleceğin meslekleri gibi konular çerçevesinde kendilerine yöneltilen sorularla işverenlerimizin görüş ve önerilerini alarak Karabük İŞKUR olarak *ilimizin* iş gücü piyasasına yön veren çalışmalarımıza devam ediyoruz. *Araştırma kapsamında 239 işyeri ziyaret edilecektir. Karabük ilinin tamamında yüzyüze gerçekleştirilecek bu talep araştırması ile* *birlikte Karabük işgücü piyasasının fotoğrafı çekilecek ve anket sonuçlarının raporlaştırılması ile Karabük işgücü piyasası arz ve talep yönüyle ele alınıp Genel Müdürlüğümüze göndereceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyondan kara yoluna dokulen odunlar kaldirildi OkSBrQp9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamyondan kara yoluna dökülen odunlar kaldırıldı

Karabük-Kastamonu karayolunda kamyondan dökülen odunlar, ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla kaldırıldı.

Olay, Karabük-Kastamonu karayolu 100. Yıl mevkisinde meydana geldi. G.Y. idaresindeki 81 ACN 078 plakalı kamyonun seyir halindeyken damperinin aniden kalkması sonucu kasada bulunan odunlar kara yoluna savruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yola saçılan odunlar nedeniyle trafik güvenlik amacıyla tek şeritten sağlandı.

Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından yola dökülen odunlar kaldırıldı. Yol, temizliğin tamamlanmasının ardından yeniden kontrollü şekilde ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin