Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Aralık, 2023 00:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İŞKUR Müdürü Çalış görevini Sarıçam’a devretti

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mustafa Çalış, düzenlenen törenle görevini Ferhat Sarıçam’a devretti.
İŞKUR Karabük İl Müdürlüğüne yüksek mühendis Ferhat Sarıçam atandı. 2020 yılında Coşkun Güven’in Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanmasından sonra vekaleten İl Müdürlüğü yapan Mustafa Çalış, düzenlenen programla görevi Sarıçam’ devretti. Çalış’a çiçek takdiminde bulunan Sarıçam, bugüne kadar olan çalışmalarından ve katkilarından dolayı teşekkür edip, kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam edeceklerini söyledi.
Çalış da Sarıçam’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
Evli ve 2 çocuk babası olan Sarıçam, son olarak Karabük Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinde, üniversite-sanayi işbirliği sorumlusu, doktora sonrası araştırma programı sorumlusu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile üniversite arasında bilgi akışını sağlamak amacıyla kurulan proje takip sistemi sorumlusu ve kamu diplomasisi irtibat kişisi olarak görevlerinde bulunmuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
02 Mayıs, 2025 21:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’tan ilk açıklama!

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın emeklilere yönelik ücretsiz toplu taşıma uygulamasının kaldırılabileceğine dair açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’un konuya ilişkin uzun süre sessiz kalması dikkat çekmişti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Bulut, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, süreci Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile birlikte takip ettiklerini ifade etti.

“Sayın Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile yaklaşık bir aydır bu konuyu görüşüyoruz. Son görüşmemizde, uygulamanın şu an yürürlükte olmadığını ve Belediye Meclisi’nden bir karar çıkmadıkça yürürlüğe giremeyeceğini net bir şekilde dile getirdi” diyen Bulut, Çetinkaya’nın konuyu değerlendirme komisyonuna havale edeceğini ve Karabük halkının taleplerinin dikkate alınacağını aktardı.

“Resmi açıklamalar dışındaki bilgilere itibar edilmemeli”

Bulut, kamuoyunda farklı mecralardan yapılan açıklamalara karşı uyarıda bulunarak, “Bunca açık bilgiye rağmen, farklı kişiler tarafından yapılan bilgi aktarımlarına itibar edilmemeli. Belediye Meclisi toplantısından çıkacak resmi karar beklenmeli” dedi.

TÜED Karabük Şubesi olarak emeklilerin haklarını savunmaya devam edeceklerini vurgulayan Bulut, “Hiçbir şekilde kişisel çekişmelere ya da siyasete alet olmayacağız” ifadesini kullandı.

Karabük Belediyesi’nin konuyla ilgili alacağı nihai kararın, önümüzdeki günlerde yapılacak olan meclis toplantısında netlik kazanması bekleniyor. Dernek yetkilileri, süreçle ilgili yeni bir gelişme olması halinde kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.