İŞKUR, Bartın TSO ile İşbirliği Yapacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2015 08:35 tarihinde yayınlandı
0
0

İŞKUR, Bartın TSO ile İşbirliği Yapacak

BARTIN İŞKUR Bartın İl Müdürlüğü ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol ile TSO bünyesinde hizmet bürosu açılacak.
İŞKUR’a yapılan başvuruların TSO tarafından da gerçekleştirileceği hizmet bürosu için İŞKUR İl Müdürü Ramazan Erdim ve Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır arasında protokol imzalandı.
Törende konulan Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, “İŞKUR hizmetlerini TSO’da kurduğumuz bir birimle İŞKUR’un tüm hizmetlerini burada sunmuş olacağız. İşyerine alınacak personelin kayıt edilmesi ve sonuçlandırılmasına kadar tüm işleri odamız bünyesinde yapabileceğiz. Buda daha kolaylık olacaktır. Hem iş dünyasındaki iş arayan yada personel arayanlara burada uygun işlere yerleştirme olanağımız olacak. Bu da bizim için bir avantaj olarak görüyorum. Önümüzdeki ay itibariyle bu işler burada yapılmaya başlanacak. Hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Bartın TSO binasına yapılacak olan İŞKUR’un yeni hizmet biriminin ileri ki aylarda açılacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin