karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
23 Aralık, 2022 15:05 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Isıtan Eller Projesi ile Gönüller Isıtılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Isıtan Eller Projesi" kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan gençleri başta olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile Gençlik Merkezi Gönüllülerinin katkılarıyla alınan atkı, bere ve eldivenden oluşan hediye paketleri Vali Fuat Gürel’in katıldığı programda Yenice Özal İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimize teslim edildi. Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek okulda bulunan 150 öğrencinin tamamına hediyelerini protokol üyeleri ile birlikte dağıtan Vali Fuat Gürel projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan gençler başta olmak üzere katkı veren kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
vsvs 1
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Mart, 2026 10:27 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri İftarda Buluştu

Karabük Genç Sağlık Sendikası, üyeleriyle birlikte düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Karabük’te Chato Premium Cafe’de gerçekleştirilen iftar programına sendika üyeleri yoğun katılım sağladı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla düzenlenen programda katılımcılar aynı sofrada oruçlarını açtı.

Genç Sağlık Sendikası Karabük Şube Başkanı Hidayet Güler, programda yaptığı konuşmada geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının önemine değindi.

Güler, “Ramazan ayında üç senedir birlikte iftar açıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz yıllarca böyle devam eder inşallah.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin