İntihar şovunda AVM’yi savaş alanına çeviren 2 kişi tutuklandı  - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ekim, 2017 13:59 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 12:00
0
0

İntihar şovunda AVM’yi savaş alanına çeviren 2 kişi tutuklandı 

Karabük’te önceki akşam kent merkezinde yer alan bir AVM’nin teras katına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve ardından vatandaşa masal sandalye fırlatan 3 kişiden 2’si tutuklandı.
Önceki akşam meydana gelen olayda AVM’nin 4. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan Cem Çamoğlu (17), Nuri Kılıç (22) ve Recep Çakır (17) kafeteryalar bölümde kendilerini aşağıya sarkıtarak intihar girişiminde bulunmuştu. Bu sırada yoldan geçen ve cadde üzerinde bulunanlar duruma tepki göstermeye başlayınca, 3 kafadar bu kez intiharı bırakıp vatandaşların üzerine masa ve sandalyeleri fırlatmış ardından terasa çıkan vatandaşlar tarafından da tekme ve tokatla dövülmüştü.
Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şahsılardan Cem Çamoğlu (17) ve Nuri Kılıç (22) tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Recep Çakır (17) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü

Yenice Platformu, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıya Platform Başkanı ve eski belediye başkanlarından Mustafa Akay başta olmak üzere, önceki belediye yazı işleri müdürü Mehmet Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Emekliler Derneği Başkanı Tuncay Arslan, Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Onur ve Yenice Gazetesi’nden Fahri Eliyeyoğlu katıldı.

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, Yenice’nin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin gerekliliğine dikkat çekerek, ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin