Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İntihar ettiği sanılan genç, haberlerde kendini görünce köyüne geri döndü

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde borçları olduğu için yakınlarına gölete girerek intihar edeceğini söyleyerek ortadan kaybolan genç, haberlerde kendini görünce köyüne geri döndü.
Olay, önceki gece 23.00 sıralarında Gümüşhane’nin Köse ilçesi Akbaba köyü göletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, borçları olduğu öğrenilen ve kız arkadaşı ile erkek kardeşini arayarak intihar edeceğini söyleyen Mehmet Ali Taral (25), gece saatlerinde traktörüyle Akbaba köyü göletinin kıyısına geldi. Cep telefonunu traktörün içerisine bırakarak kayıplara karışan gençten uzun süre haber alamayan yakınları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi.
İhbarın ardından bölgeye gelen ekipleri, intihar edeceğini ifade eden genci aramak için Akbaba köyü göleti ve çevresinde çalışma başlattı. Aramalar 2 gün boyunca sürerken, Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş ekipleri, iz takip köpeklerinin göletin aksi istikametinde bulunan Kelkit-Köse karayolu bölgesinde aramalarını yoğunlaştırması üzerine çalışmalarını genişletilirken, kamera incelemelerinin ardından Muhammet Ali Taral’ın en son Erzincan ili otobüs terminalinde görüldüğü tespit edildi.
Muhammet Ali Taral’ın intihar edeceğini söyleyerek Erzincan iline gittiği ve hayatta olduğunun öğrenilmesi üzerine gölet üzerindeki aramalar sonlandırılırken, İHA’nın yaptığı haberde kendini gören ve ailesini üzmek istemediğini ifade eden genç bugün akşam saatlerinde köyüne geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
11 Kasım, 2025 11:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Tehlike Saçan Durak

Safranbolu ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir otobüs durağı, konumu itibarıyla trafikte ciddi risk oluşturuyor.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Üst Geçidi'nin hemen altında yer alan durağın ana yolun akışını engellediği ve sık sık kazalara neden olduğu belirtiliyor.

Bölge sakinleri ve sürücüler, durağın yerleşiminin trafiği olumsuz etkilediğini ifade ediyor. Otobüslerin durağa yaklaşırken ani fren yapması ve yolun ana şeridini kısmen bloke etmesi nedeniyle sürücülerin dur-kalk yapmak zorunda kaldığı, bunun da şerit değiştirme ve ani manevralara yol açtığı kaydediliyor. Bu durumun, özellikle yoğun saatlerde trafik akışını kilitleyerek kazalara davetiye çıkardığı vurgulanıyor.

"DURAK CEP YAPILARAK YENİDEN DÜZENLENMELİ"

Vatandaşlar, yaşanan sorunun çözümü için yetkililere çağrıda bulunarak, mevcut durağın bulunduğu bölüme uygun bir cep durağı yapılmasını ve durağın trafik akışını engellemeyecek şekilde yeniden düzenlenmesini talep ediyor. Bu önlemin, hem toplu taşıma kullanan yolcuların hem de sürücülerin can güvenliği için hayati önem taşıdığının altı çiziliyor. Sürücüler, bu güzergahta trafik akışındaki aksaklıklar nedeniyle maddi hasarlı kazaların sıkça yaşandığını belirterek, acilen önlem alınmasını istiyor. Kazaların önüne geçmek ve trafiği rahatlatmak için söz konusu durağın durumunun ivedilikle ele alınması gerektiği ifade ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin