İnkumu'na Teleferik Yapılacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2015 07:34 tarihinde yayınlandı
0
0

İnkumu’na Teleferik Yapılacak

BARTIN Valisi Seyfettin Azizoğlu, İnkumu tatil yöresine tünel yapımını uygun bulmadıklarını, ulaşımı teleferik ile rahatlatmayı planladıklarını açıkladı.
Vali Azizoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Tünel projesi İnkumu’na ulaşımı rahatlatacak bir çözümdür. Ancak gerçek ve doğru bir çözüm müdür bu tartışılır. Burası bir turizm cenneti. Kimsenin hayal etmediği bir güzelliğe sahip. Bu tünelin hakikatten ne kadar fayda sağlayacağını ben epey bir düşündüm. Maliyeti de yüksek. 25 milyonu buluyor. İşe başladığımızda bir takım problemler de çıkacağını tahmin ediyorum. Kamulaştırmalar çıkacak. Çevresinde bulunan evler sıkıntı yaşayacak. Amaç hasıl olacak mı? Ben bundan şüpheliyim.
Burası için başka projelerimiz de var. Teleferik sistemi düşünülebilir. Çok nostaljik ve amaca uygun olur. Çok da ucuz olur. Yukarıda bir alan oluşturup, araçların parkı buralara sağlanabilir. Araçlarını yukarıda bırakan vatandaşlar teleferikle aşağı inecekler.
Bununla ilgili arkadaşlar çalışma yapıyor. Bir işi yaparken 3 kural var. Emniyetli, estetik ve ekonomik olacak. Biz üçünü aynı anda bulmak zorundayız. Biz bunu başaracağız. Çok daha güzel olacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
is arkadasini bicaklayarak oldurdu bjuH8X8s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Samsun’da bir iş yerinde iki çalışan arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı restoranda çalışan Eren Bakır (31) ile Haşim Y. (22) arasında gündüz saatlerinde iş yerinde küfürleşmeden kaynaklı tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde tekrar karşılaşan ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Haşim Y., Eren Bakır’ı bıçakla ağır yaraladı.

Ağır yaralanan Eren Bakır kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli, suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin