Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2015 07:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İnebolu’da Çocuklara Yeni Parklar Yapıldı

KASTAMONU İnebolu Belediyesi Aşağı Hatıpbağı Mahallesi Mustafa Şerbetçi İlkokulu karşısındaki alan çocuk parkı olarak düzenlenerek oyun grupları yerleştirdi. Belediyece yapılan çocuk parkına, çocukların rahat ve güvenli oynayabilmeleri için plastik ferforje korkuluklar eklendi. Nüfusun yoğun olduğu Aşağı Hatıpbağı Mahallesinde çocukların oyun oynayabilmeleri ve güzel vakit geçirebilmeleri imkanı sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzon’da serinlemek için denize giren 2 çocuk boğuldu

Trabzon’da sıcakların başlaması ile birlikte Akçaabat ilçesinde serinlemek için denize giren 14 yaşlarındaki 2 çocuk boğularak hayatını kaybetti. Çocukların cansız vücutları dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartıldı.
Alınan bilgiye nazaran, Akçaabat ilçesinin Söğütlü mahallesinde bugün öğlenden sonra denize giren iki çocuğun kaybolduğu bilgisinin 112’ye takımlarına ulaşmasının akabinde bölgeye Kıyı Güvenlik ve deniz polisi grupları ve dalgıçları gönderildi. Grupların karadan ve denizden yaptığı arama çalışmaları sonrasında 2 çocuğun cansız vücutları dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartıldı. Ambulansa konulan cenazeler kimlik tespiti ve otopsi için Trabzon İsimli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.