blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

İlhan Palut: “En az 3 transfer daha yapmayı düşünüyoruz”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig’de sezona iyi başlamak istediklerini söyledi. Palut ayrıca en az 3 transfer daha yapmayı düşündüklerini ifade etti.
Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, Slovenya kampını tamamlamasının ardından Rize’de hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İlhan Palut, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Sezon hazırlıklarına Erzurum’da başladık. Bir haftalık çalışmanın ardından iki ayaklı Slovenya kampımız oldu. Yoğun bir şekilde çalıştık. Hazırlık maçları oynadık. Kampın başları biraz malumunuz vize sorunlarımız oldu. Slovenya’da başlarda istediğimizi yakalayamadık. Ondan sonra oyuncularımızın katılımıyla kampımız devam etti. Gerek fiziksel gerek taktiksel çalışmalar yaptık. Hazırlık maçlarımızı yaptık ve Türkiye’ye döndük. Dün itibarıyla tesislerimizde çalışmalara başladık. Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Pazar günü Samsun’da Samsunspor ile son hazırlık maçı yapacağız. Sonrasında lig haftasına girmiş olacağız. Başakşehir maçı ile lige başlayacağız" ifadelerini kullandı.

"En az 3 transfer daha yapmayı düşünüyoruz"
Şimdiye kadar kadrosuna 5 oyuncu kattıklarını en az 3 transfer daha yapacaklarını ifade eden Palut, "4 oyuncu ve 1 genç oyuncu transfer ettik. Efe Geçim’i Kırklareli’den aldık. Ali Sowe, Papa, Muhamed Buljubai ve Emre Can’ı aldık. Gökhan Akkan ile tekrardan sözleşme yaptık. En az 3 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Emirhan Topçu’nun da yakın zamanda transferi gerçekleşebilir. Görüşmeler sürüyor. Nasıl sonuçlanacağını bilmiyorum. Biz sol stoper transferi yapmayı düşünüyoruz. Orta saha ve kanat oyuncusu almayı düşünüyoruz. Transferlerin ilerleyen günlerinde uygun ismi bulursak bir forvet daha kadromuza katabiliriz. Shelvey çok kaliteli bir oyuncu. Gerçekten burada da elinden gelen her şeyi yaptı. Bugün Shelvey’in, Rizespor’a tekrardan dönecek mi diye soracak olursanız, ’Hayır’ gibi görünüyor. Planlarımızı onsuz bir şekilde yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"Lige iyi başlamak istiyoruz"
Son hazırlık maçını Samsunspor karşısında yaptıktan sonra Başakşehir maçı ile lige güzel bir şekilde başlamak istediklerini dile getiren İlhan Palut, "Hazırlıklarımız sürüyor. Son 10 gün çok önemli. Samsun’da son provamızı yapacağız. Hazır bir şekilde Başakşehir karşısına çıkacağız. Stadımızın zemini de yenilendi. Başakşehir iyi bir takım. Avrupa’da da iyi sonuçlar alıyorlar. Biz lige iyi başlamak istiyoruz. Fikstüre kısa vadede bakan biriyim. Uzun vadede kendi içimde değerlendirmiyorum. Şu anda Başakşehir maçına hazırlanıyoruz. BAdana Demirspor maçına da odaklandık. Onun dışındaki maçlar şu an gündemimizde değil. Transfer defteri kapanmaz. Bazen takımdan ayrılan oyuncular olur. Onların yerini doldurmak gerekebilir. Hiçbir bölge için transfere kapalı değiliz" açıklamasında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
27 Ağustos, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice CHP’de Enver Özgü Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenice İlçe teşkilatında Enver Özgü ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Yenice İlçe Başkanı Cevat Özgün’ün de bulunduğu toplantıya çok sayıda partili katıldı.
Özgü yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizin temel değerlerine, partimiz emek ve demokrasi mücadelesine, halkın sesi olma kararına sahip çıkmak adına CHP yenice İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Listemiz Cumhuriyetin renginde, halkın yanında Cumhuriyet Halk Partililerin kalbi kırmızıda akar diyerek yola çıkıyoruz. Bu sadece bir slogan değil, bu topraklara duyduğumuz inancın, verdiğimiz mücadelenin ve partimize olan sadakatimizin kararlı ifadesidir. Bu yol bedel ödeyenlerle, her şartta sahada olanlarla yürünecek bir yoldur. Bizler sandık başında partimizin broşürünü gururla taşıyan, zor günlerde dahi baba ocağından ayrılmayan kadrolarız. Partisinin adayına sahip çıkmayan, sorumluluk almayan bir anlayışı ise doğru bulmuyor, örgüt birliğinin içinde asla kabul etmiyoruz. CHP'nin Yenice'de yeniden ayağa kalkması, hak ettiği güce kavuşması, saha hakim, kararlı ve halkla iç içe bir örgüt yapısının tesisi için İlçe Başkanlığına Kırmızı Liste ile aday oluyoruz.

Bizler partimizin tarihinde ilk kez Yenice'den bir Milletvekilini çıkarma gururunu yaşamış ilçe kadrolarıyız. Ancak aynı zamanda son yerel seçimlerde başarısızlığın sorumluluğunu da taşıyan bu üzüntüyü derinden hisseden bir örgütüz. Bu tabloyu değiştirmek, partimizi Yenice'de yeniden güçlendirmek ve başarıyı yakalamak için tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Cumhuriyetin kazanımlarını Yenice'de daha gür sesle savunmak ve başarıyı hep birlikte yakalamak için var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü biz inandık, çünkü biz vazgeçmedik! Şimdi daha güçlü, daha örgütlü ve daha kararlıyız. Yolumuz uzun, yapacak çok işimiz var! Bu mücadeleyi verenler kazanacak. Kazanan CHP olacak, kazanan Kırmızı Liste olacak. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. Çünkü biz Cumhuriyetiz, çünkü biz CHP’yiz." ifadelerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin