Ilgaz'lı Öğrencilerden Asker ve Polise Moral Mektubu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2016 09:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ilgaz’lı Öğrencilerden Asker ve Polise Moral Mektubu

ÇANKIRI Ilgaz Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri Şırnak, Hakkari ve Diyarbakır’da görev yapan polis ve askerlere mektup yazarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Vatan sevgisini kaleme alan öğrenciler, ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde canı pahasına vatanını koruyan Mehmetçiklere mektuplar yazarak onlara moral vermek istediler. Okulun Türkçe öğretmeni Nurettin Bekiroğlu, 30 öğrencimizin yazdığı mektupları doğu ve güneydoğudaki çeşitli bölgelerdeki polis ve askerlerimize gönderdik. Bu yaptığımız uygulama ile onlara vatan sevgisini daha fazla aşılayarak geleceğimiz için daha duyarlı kişiler olarak yetiştirmek istediklerini aktardı. Bugün PTT şubesine giden öğrenciler yazmış oldukları mektupları gönderdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ggggg 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Nisan, 2026 15:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Sporcular Karabük’ü Gezdi

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurt Lig Karadeniz Bölge Futbol Müsabakaları, 30 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında Karabük’te gerçekleştirilecek. Organizasyon öncesinde kente gelen sporcular için Karabük şehir merkezi ve Safranbolu’da gezi programı düzenlendi.

Amasya, Bolu, Çorum, Düzce, Kastamonu, Samsun, Sinop ve Zonguldak olmak üzere 8 ilden yaklaşık 250 sporcu, antrenör ve idarecinin katıldığı müsabakalar öncesinde kafileler Karabük’ün önemli noktalarını ziyaret etti. Sporcular, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu’nun tarihi sokakları, konakları ve kültürel alanlarını gezme fırsatı buldu.

Düzenlenen gezi programında sporcular hem Karabük’ü yakından tanıdı hem de müsabakalar öncesinde moral depoladı. Katılımcılar, Karabük’ün doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve misafirperverliğinden memnun kaldıklarını ifade etti.

Karadeniz Bölge Müsabakalarının Karabük’te düzenlenmesiyle birlikte şehrin spor turizmine önemli katkı sağlanması beklenirken, organizasyon sayesinde hem ekonomik hareketlilik hem de Karabük ile Safranbolu’nun tanıtımına değer katılması hedefleniyor.

Karabük, önümüzdeki günlerde başlayacak müsabakalarda genç sporcuları ağırlayarak sporun birleştirici gücüne ev sahipliği yapacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin