Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2024 04:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nde feci kaza: Tıra arkadan çarparak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü öldü

Kastamonu-Çankırı sınırlarında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde, pancar yüklü tıra arkadan çarpan lüks otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Kaza, Kastamonu-Ankara karayolu Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametine seyir halinde olan Türkeş Sezer Şimşek (31) idaresindeki 06 Z 1996 plakalı Mercedes marka otomobil, Çankırı’dan yüklediği pancarları Kastamonu Şeker Fabrikasına getirmek üzere yola çıkan M.B. idaresindeki 18 AAL 467 plakalı pancar yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mercedes marka lüks otomobil, kullanılmaz hale geldi. Feci kazada Türkeş Sezer Şimşek kaza yerinde hayatını kaybetti.
Kazayı fark etmeyen pancar yüklü tırın sürücüsü M.B. ise, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nden çıktıktan sonra arka lastiklerden çıkan dumanı fark edince durdu. Araçtan inen tır sürücüsü M.B., aracını kontrol ettiği sırada tırın arkasında kaza belirtisi olduğunu fark etti.
İhbar sonrası olay yerine Kastamonu ve Çankırı’dan trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, tünel içerisinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Tek şeritli olarak trafik akışının sağlandığı yolda, pancar yüklü tır ise güvenli bir noktaya çekildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin