Karabük İl Müftülüğü organizesiyle İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlileriyle istişare toplantısı yapıldı.
Karabük Öğretmenevinde yapılan toplantıya; Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Müftü Yardımcılar Mehmet Türkoğlu ve İbrahim. Halil Demir, Vaizler ve Şube Müdürleri ile Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hür Mahmut Yücer, Dekan Yardımcıları ve öğretim görevlileri tamamı katıldı.
Toplantıda İl Müftülüğünce yürütülen vaaz irşat ve sosyal içerikli faaliyetler hakkında bilgi veren İl Müftüsü Halil Bektaş, “İlimizde İlahiyat Fakültesinin bulunması büyük bir imkândır. Müftülük olarak yürüttüğümüz irşat hizmetleri ve diğer sosyal- kültürel ve eğitsel etkinlikler ile Üniversitede ve üniversite öğrencilerine yönelik yürüttüğümüz faaliyetlerde karşılıklı yardımlaşma imkânlarını istişare etmek üzere bu toplantı düzenlendi. İnşallah güzel neticeler elde edeceğiz Katılımlarından dolayı Sayın Dekanıma ve hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.
İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hür Mahmut Yücer de konuşmasında, İl Müftülüğünün her konuda kendilerine destek olduğunu, bu istişare toplantısında daha farklı imkânların ortaya çıkacağını belirterek İl Müftüsü Halil Bektaş ve Müftülük personeline teşekkür etti.
Karabük İl Müftülüğü ile Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlileri arasında yapılan istişare toplantısının oldukça verimli geçtiği ifade edildi.


İlahiyat Fakültesi İle İstişare Toplantısı Yapıldı
Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.
Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.


