karabuk
İmsak 05:50
Güneş 07:14
Öğle 13:07
İkindi 16:15
Akşam 18:49
Yatsı 20:08
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
05 Mayıs, 2023 16:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karabük İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı ile Türk Mutfağı Haftası Değerlendirme Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi Karabük'ün  ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtımını sağlamak, tanıtıma yönelik sürdürülen iletişim süreçlerini güçlendirmek ve yürütülen faaliyetlerde koordinasyon sağlamak amacıyla oluşturulan "İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” 2023 Yılı ilk toplantısı 100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün çalışmaları hakkında genel bilgilerin verildiği toplantıda Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) Karadeniz Destinasyon Müdürü Yasin Topçu tarafından Karabük'ün  tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı #GezsenKarabük ve #GoKarabük sosyal medya hesapları üzerinden 2022 yılında yapılan tanıtım çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi. 2022 yılında ilki düzenlenen, tüm ilçelerde yapılan etkinliklerle Karabük'ün  Gastronomisinin ve damak tatlarının sergilendiği 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenecek “Lezzet Şenlikleri” etkinlikleri hakkında değerlendirmelerde bulunulması ile toplantı sona erdi. (Nurettin Acar)
Bizi sosyal medyadan takip edin
safran
Berkay Doğan tarafından
03 Mart, 2026 13:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Gençler Çanakkale’de tarihle buluşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Çanakkale Bir Destan” projesi kapsamında Safranbolu’dan 38 öğrenci, ecdadın izinde anlamlı bir tarih yolculuğuna çıktı.

Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünde düzenlenen uğurlama programında öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı. Çanakkale ruhunu yerinde hissetmek, şehitlikleri ziyaret etmek ve milli mücadelenin izlerini yakından görmek amacıyla düzenlenen gezi programı kapsamında gençler, tarihi ve manevi değerlerle buluşacak.

Uğurlama törenine Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ile Gençlik Merkezi Müdürü Dursun Köseoğlu katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Müdürler, gençlere hayırlı yolculuklar dileyerek bu anlamlı ziyaretin milli bilinç ve tarih şuuru açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

“Çanakkale Bir Destan” projesi ile gençlerin tarih bilincinin güçlendirilmesi, milli ve manevi değerlerle bağlarının kuvvetlendirilmesi hedefleniyor. Program kapsamında öğrenciler, Çanakkale’de şehitlikler ve tarihi alanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin