Samsun’da ansızın bastıran sağanak yağmur ve dolu, kentte hayatı olumsuz etkiledi.
Kentte sabah saatlerinde 25 dereceyi bulan hava sıcaklığı, öğlenden sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Saat 17.00 sıralarında başlayan gök gürültülü sağanak kısa müddette şiddetini artırırken, kimi bölgelerde dolu yağışı da tesirli oldu. Ani bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ağaç altları ve bina saçaklarına sığındı. Birtakım vatandaşlar ise poşet ve kartonlarla yağmurdan korunmaya çalıştı. Öte yandan sağanak nedeniyle yollarda küçük çaplı su birikintileri oluştu. Sağanakla birlikte arka arda çakan şimşekler, gökyüzünü aydınlattı.
Meteoroloji yetkilileri, yağışların yer yer kuvvetli olabileceği konusunda vatandaşları dikkatli olmaları istikametinde uyardı.
Ali Bilseloğlu
•Başta en değerli hekimimiz olan 1987 den beri uzun yıllardır karabük halkının gönülden sevdiği sayın dahilye uzmanımız dr cemal mızrak ın sözleşmesini yenilemeyerek zoraki emekliye ittiği için randevü bulamayan karabük halkını madur bırakan bu parti oyuncağı kişi ayrıca partili rakip eczacının yanında eczanesi olan hocamızın oğluna haksız cezalar yağdırıp canını yakmış hocamız hakkında sahte haberler çıkararak da halkı yanıltmak istemiş kötü kalpli birisidir. Ben de Geç gelen bir istifa diye düşünüyorum.