İl Özel İdaresi Ekipleri Depremin Yaralarını Sarıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Nisan, 2023 16:31 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Özel İdaresi Ekipleri Depremin Yaralarını Sarıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Karabük’ten deprem bölgesine giden İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalara aralıksız devam ederek deprem afetinin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi ekipleri Gaziantep İlinde altyapı ve konteyner kent kurulum çalışmalarına,Hatay Kırıkhan’da Çadırkent kurulumu ve alt yapı çalışmalarına, Adıyaman Merkez köylerinde hafriyat kaldırma çalışmalarına, destek vererek deprem afetinin yaralarının sarılmasına aralıksız katkı sağlıyor. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
fwfwfw 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Mart, 2026 11:47 tarihinde yayınlandı
0
0

İUP kapsamında Yenice’ye 120 kişilik istihdam

Yenice ilçesinde istihdama katkı sağlayacak önemli bir adım atıldı. Yenice Kaymakamlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere, İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında toplam 120 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvuruların 25 Mart 2026 tarihinde başlayacağı ve 29 Mart 2026 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Programdan yararlanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını ALO 170 hattı, e-Devlet kapısı, İŞKUR’un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr ve İŞKUR mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilecek.

Yetkililer, söz konusu programın özellikle iş arayan vatandaşların iş hayatına uyum sağlamasını kolaylaştırmayı ve bölgedeki istihdamı artırmayı hedeflediğini belirtti. Başvuru sürecine ilişkin detaylı bilgilere ise İŞKUR platformları üzerinden ulaşılabileceği ifade edildi.

Programa yoğun ilgi beklenirken, yetkililer başvuruların son güne bırakılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin